Hopp til hovedinnhold
iggy azalea hotter than hell album of rapper australia
Iggy Azalea (Instagram/thenewclassic)

Iggy Azalea legger Hotter Than Hell på is

Iggy Azalea satser ikke lenger på musikk.

Amethyst Amelia Kelly (født i 90) alias Iggy Azalea kansellerer sitt fjerde album Hotter Than Hell og insinuerer at hun ikke lenger vil lage musikk. Til fordel for OnlyFans?

Australieren nevner ikke OF, men forteller at lidenskapen hennes nå ligger i å uttrykke seg på andre måter.

«Det jeg på ekte har visst lenge er at jeg føler meg mer lidenskapelig ved å gjøre design og være creative director enn med låtskriving», skriver Iggy Azalea.

«For mange av dere er det ikke noe sjokk å lese dette. Det viser seg i arbeidet mitt 🥲 Haha», legger rapperen muntert til.

iggy azalea hotter than hell new album of rapper

(Instagram/thenewclassic)

Da hun fikk konto på OnlyFans i 2023, brukte hun plattformen til å lansere albumet Hotter Than Hell, som også er – eller var – et multimedieprosjekt med bilder og video. Inkludert mye NSFW-ete OF-innhold.

Inspirasjonen ifølge Iggy var unge Pamela Anderson, 90-tallssupermodeller og Madonna sin kontroversielle bildebok Sex fra 1992.

«Jeg beklager at jeg svikter dere. Men det er viktigere at jeg ikke svikter meg selv. Jeg håper dere forstår», skriver 33-åringen.


Les også: Alenemoren Iggy Azalea klapper tilbake mot sin babydaddy Playboi Carti


Nedenfor er innlegget som Sydney-stjernen poster på X.

Dette blir langt. Så bare gidd å lese hvis du elsker meg. (Hvis du likevel gidder, er du en weirdo som har blitt advart. 🤷‍♀️😂)

Jeg har alltid vært en som finner glede ved å være kreativ og se ideene mine komme til live. I lang tid brukte jeg musikk for å få ut mine store gale ideer til verdenen.

Jeg vet at mange har denne ideen om at jeg ble «mobbet bort fra musikk», og det er noe jeg alltid har ledd av fordi jeg aldri ville blitt mobbet for noe! Faktisk er jeg for sta.

Jeg tror jeg til og med har motstått endringer i meg selv til tider. Fordi jeg ikke liker å bli sett på som en som slutter.

Det jeg på ekte har visst lenge er at jeg føler meg mer lidenskapelig av å gjøre design og være creative director enn med låtskriving. For mange av dere er det ikke noe sjokk å lese dette. Det viser seg i arbeidet mitt 🥲 Haha!

Helt ærlig, jeg bruker mye mer tid på den delen av tingene … Fordi jeg er mest sikker på det. Derfor vil jeg fortelle dere at jeg ikke kommer til å fullføre albumet mitt.

Det har vært satt på pause i noen måneder til fordel for et annet prosjekt, og sannheten er at jeg bare ikke følte trang til å gå tilbake til det.

Jeg føler meg veldig glad og lidenskapelig i hverdagen min når tankene mine fokuserte på det, og derfor vil jeg holde meg til det som unektelig er best for meg 🌼

Gleder meg til å begynne å dele noen av tingene jeg har vært med på å skape og håper du vil se min egenart og humor i alt jeg rører ved!

Jeg vet for noen fans at dette sannsynligvis får deg til å føle deg litt deflatert. Jeg beklager at jeg svikter dere. Men det er viktigere at jeg ikke svikter meg selv.
Jeg håper dere forstår.

Snakkes snart! Jeg elsker dere 🤍

iggy azalea twitter x hotter than hell album of rapper


Iggy Azalea (Instagram/thenewclassic)

(Instagram/thenewclassic)

Iggy Azalea har god råd.

I slutten av 2022 solgte hun rettighetene til musikken sin – masters og publishing – til Domain Capital Group for mer enn 100 millioner kroner ifølge Music Business Worldwide. Det inkluderer hennes cut fra hits som «Fancy» (nr. 1 på Billboard Hot 100) og «Problem» (nr. 2).

Hun har gjort sanger med blant andre Jennifer Lopez, Selena Gomez, Ariana Grande, Charli XCX, Zedd, Y.G., Tinashe, MØ, og sin tidligere mentor T.I.

Nedenfor er musikkvideoen til «BOOTY» med J-Lo og Iggy.

På sin populære OnlyFans tar Iggy 25 dollar i måneden fra sine følgere. Her har hun i skrivende stund postet 171 bilder og 80 videoer.

iggy azalea onlyfans album

Da hun lanserte sin OF omsatte hun for 4,23 millioner dollar de to første ukene, som med dagens svake NOK tilsvarer over 43 millioner kroner.

Det hører med til historien at 99 prosent av rappere som sier at de pensjonerer seg som rappere juger.


Gjett hvor mye Mia Khalifa tjener på OnlyFans i måneden? Se listen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer