Hopp til hovedinnhold
(ABC)

Behind the scenes: Movie: The Movie

(ABC)
 
Har du ikke fått med deg den stjernespekkede traileren til Movie – The Movie, der vi blant annet møter Gary Oldman som kentaur, Matt Damon som sur drueklase, Chewbacca i bingen med Kate Beckinsale, Bryan Cranston fra Breaking Bad som pølseselger, George Clooney som NASA-brille i rullestol, Josh Brolin som homopresident kyssende på Edward Norton, Colin Farrell med hårnett, Jason Bateman i bleie, Meryl Streep med bart og John Goodman få grisebank av robot-Tom Hanks, er det på høy tid. Deretter kan du se den igjen og igjen.
 
Handlingen i fantasifilmen utspiller seg på en båt på et «soul plane» styrt av Samuel L. Jackson, mens hele verden er i ferd med å utslettes av en skummel meteor med Black Hitler på (Gabourey Sidibe fra Precious). Da hjelper det lite at Christoph Waltz (nazitrollet fra Inglourious Basterds) går Footloose med dirty dancing. 
 
Originalmusikken synges av Steven Tyler, filmen er produsert av Michael Bay, regissert av Martin Scorsese og J.J. Abrams, skapt av folka som ga deg Dora The Explorer, og kommer til en kinosal nær deg rundt Thanksgiving, jul og sommeren 2012.
Behind the scenes nedenfor.
 

WTF er dette? Traileren til den fiktive politiske action-romantikk-drama-sci-fi-thriller-komedien, som første gang ble vist på Oscar-nachspielet til talkshow-prins Jimmy Kimmel forrige søndag, har vokst seg til en YouTube-monsterhit.
 
I løpet av uka gikk derfor Kimmel & co ut med blooper-videoen også, der vi får se noe av det sprø som skjedde med stjernene «in front of the green screen» under opptakene av tulleteaseren.

I ettertid er vi aller mest nysgjerrige på hvorfor Jimmy Kimmel-skuespiller Guillermo Rodriguez er castet som den triggerhappy millitærdukken til pysjamasgutten fra Modern Family, samt hvem det var Charlize Theron ble instruert til å etterlikne, hvis ikke 50 Cent?
 

Les mer