Hopp til hovedinnhold

Beach House: – Vi kunne lett laga en Rihanna-hit!

BEACH HOUSE MED INDIESWAG ON A THOUSAND TRILLION (CARPARK)

Jippi Langstrømpe! I et ferskt intervju med bransjeblekka NME, avslører indiepopperne i Beach House at deres fjerde album Bloom er like rundt hjørnet:
 
Dette blir vår (Beach Boys’) Pet Sounds. Ikke soundmessig, men som i at skiva kommer til å føles som en definitiv statement.
 
Gruppas keyboardist og gitarist Alex Scally fortsetter:
 
Jeg kunne ha laga den popmusikken jeg hører på radio. (Beach House-vokalist) Victoria har en fantastisk stemme – vi kunne lett kokt opp en Rihanna-hit. Det hadde tatt oss cirka et kvarter. Og så kunne hun bare kledd av seg og fått en tattovering eller no’, og vi hadde vært superstjerner i typ fem minutter. Men hvis det var måten vi ønsket å drive dette framover på, så hadde vi gjort det for lenge siden.
 
Om duoens nye sett, alias oppfølgeren til deres råflotte Teen Dream fra 2010, sier Baltimore-flinkisen: 
 
Skiva kan sammenlignes med en svær krystall som spinner i en hule full av Star Wars-figurer.
 
Andre halvdel av strandhuset, alias bandets 30 år gamle vokalist Viktoria Legrand har en noe mer rett-fram forklaring på hva fans har i vente på deres fjerde album:
 
– Tekstene omhandler død, tap av uskyld… Etterhvert som vi har blitt eldre og utviklet oss så føles det naturlig at det vil være mørkere temaer på plata. Men det er lys også. Ikke BARE mørke!
 
Spent? Første smakebit fra Bloom heter «Myth» og kan(/BØR!) streames via snutten under:

Se også: Gratis musikk-alarm! Beach House vs. vintersola

Les mer