Hopp til hovedinnhold
prey for the devil Jacqueline Byers Christian Navarro lionsgate logo jesus christ
Herregud (Lionsgate)

Prey for the Devil lar nonne slippe til som exorcist

Prey for the Devil morderniserer den religiøs ordenen for nonner 🙏🏼

Som du har merket jobber djevelen overtid om dagen, så det er stadig høyere etterspørsel etter djevelutdrivere. I alle fall ifølge gyseren Prey for the Devil.

prey for the devil Christian Navarro lionsgate logo jesus christ

Christian Navarro som Father Dante (Lionsgate)

Som svar på en global økning i demoniske besittelser, gjenåpner den katolske kirke eksorsismeskoler for å trene prester til å drive ut djevelen. På denne åndelige slagmarken reiser en høyst uventet kriger seg… Nærmere bestemt en unge nonne. Søster Ann vet at nonner ikke har tillatelse til å utføre eksorsisme, men en professor gjenkjenner søster Anns unike evner og godtar å trene henne.

Ann ender i en kamp om sjelen til en ung jente som hun mener er besatt av den samme demonen som tok over sjelen til moren hennes for mange år siden. Nonnen innser snart at djevelen har henne akkurat der han vil ha henne… Og den vil inn.

– Let me in!

Nedenfor ser du traileren til Prey for the Devil.

(S/o Lionsgate som i traileren snedig nok får Jesus Kristus på korset som t-en i logoen sin.)

Prey for the Devil, som hadde arbeidstittelen The Devil’s Light, får kinopremiere 28. oktober.

Jacqueline Byers (Salvation) har rollen som søster Ann. Hun spiller mot Christian Navarro (13 Reasons Why) og veteranene Colin Salmon (Krypton, Limitless, Arrow) og Virginia Madsen (Dune, Swamp Thing, Oscar-nominert for Sideways).  

Regissøren er tyske Daniel Stamm som også star bak found footage-horror-suksessen The Last Exorcism fra 2010. 

Hvis djevelutrivelse er din tekopp, har du mye å se frem til. Pazuzu fra Oscar-filmen The Exorcist fra 1973 vender tilbake via tre direkte oppfølgere. Regissøren er David Gordon Green (de tre seneste Halloween-filmene), mens Jason Blum (Insidious, Sinister, Get Out) produserer. Den første filmen i trilogien har premiere 13. oktober 2023.

Les også: Exorcisten ble forsøkt stanset av pastor i Oslo

Nyeste saker fra 730.no

Les mer