Hopp til hovedinnhold
Quavo Offset Takeoff Migos Cardi B Grammy Awards backstage krangel fight
Cardi B skal angivelig ha forsøkt å stoppe krangelen mellom Quavo og Offset backstage på Grammy Awards (Christopher Polk/Axelle-Bauer Griffin/Getty Images)

Quavo og Offset skal ha kranglet backstage på Grammy Awards

Og kona til Offset aka Cardi B griper inn.

De to gjenværende Migos-medlemmene, Offset og Quavo, ser ikke ut til å ha lagt beefen sin på hylla etter drapet på sistnevntes nevø, Takeoff. Skal vi tro ryktene, i alle fall.

For det som så ut til å være en fin hyllest til nevøen fra onkel Quavo, skal angivelig ha startet med en fysisk krangel mellom han selv og Offset backstage.

Da det var tid for å hedre artistene som gikk bort i 2022 under årets Grammy Awards, dukket nemlig Quavo alene opp på scenen for å fremføre låten «Without You» til ære for Take.

Til tross for at Offset egentlig skulle være med på hyllesten.

Quavo endte opp på scenen alene (Kevin Winter/Getty Images)

Se også: Cardi B forsvarer Offset etter dødsfallet til Takeoff

Grunnen skal ha vært at Offset ble spurt om å være med på hyllesten, men at Quavo nektet han det. Det melder TMZ.

Rett før rapperne skal opp på scenen ender de angivelig opp i et basketak hvor de blir dratt fra hverandre.

Offset har i ettertid påstått at dette ikke skjedde på sin Twitter.

Til tross for benektelsen, har det har dog nylig dukket opp en video av Offsets kone alias Cardi B. I videoen høres det ut som om hun forsøker å roe ned situasjonen.

Se snutten nedenfor.

– Dere tar begge feil, begge! Dette er ikke riktig! Hold kjeft for faen, for dere to har snakket, roper Cardi i videoen.

I 2022 begynte det å florere rykter om dårlig stemning blant mennene i Migos. Spesielt blant Quavo og Offset. Flere spekulerte nemlig i om Quavos kjæreste, Saweetie hadde vært utro med Cardi Bs ektemann.

Dette ble hverken bekreftet eller avkreftet, men i oktober 2022 fortsatte onkelen og nevøen alene som en duo uten Offset.

Under begravelsen til Takeoff alias Kirshnik Khari Ball virket det derimot ikke å være noe ondt blod mellom de tidligere Migos-medlemmene.

Se også: Familien og fansen til Aaron Carter er forbanna etter Grammy-hyllest

Les mer