Hopp til hovedinnhold

– Bare diss oss dere

– Jeg føler en stor lettelse. Jeg føler meg heldig som lever og får se det som har skjedd i USA i løpet av de siste månedene, skriver Chris Cornell i et blogginnlegg han la opp dagen etter at Obama vant.

Sangeren fortsetter nesten som et dikt.

Iallefall er det hele satt opp ganske poetisk.

Å få se det som skjedde i dag. Historisk. Vi trengte dette. Jeg trengte dette. Jeg trenger håp. Jeg føler håp når jeg ser godhet i menneskets natur. Jeg har sett mye av det i det siste. Ute på turné og gjør butikkbesøk med Timbaland hvor vi signerer plakater. Tar bilder. Spiller konserter med bandet hans for fans som var åpne for et samarbeid som er helt unikt.

Så blir tonen litt annerledes: Jeg bryr meg ikke om hva noen sier. Hva vi har gjort sammen er forskjellig fra hva alt som har blitt gjort før, og jeg så godhet i menneskene som kom til arrangementene med vilje til å være åpen for noe annerledes enn det de er vant til. Flotte mennesker. Flotte fans. Den beste fansen! Tusen takk! C

For alle dem som ikke har fått med seg hva Soungarden- og Audioslave-frontmannen filosoferer over, så er det hans nye album Scream, produsert av Timbaland.

Prosjektet har nemlig fått en litt lei start.

Les mer