♫ BANGER fra Broiler – hør her

5. apr 2019 kl. 00:38

Sertifisert stekefest fra Mikkel og Simen (Alvin Santos)

Hitvarsel!

Og da mener vi hitvarsel 😍

Broiler er endelig tilbake, og dét med en gigantisk banger i bagasjen.

Party like it’s 2013? Ja, men lit af lell. 

På «Do It» (som gjestes av en mystisk vokalist… Mio på helium, mon tro?) tar Mikkel og Simen det tilbake til russetiden din – nesten uansett hvilket år du var russ. Du skjønner når du hører.

Og dét kan du gjøre her:

Grattis med et sertifisert russe-anthem, Broiler! Vi fikk sporenstreks gåsehud og bestilte piratrussedress. Hvordan vil dere beskrive stekesvisken?

– Det er jo fett om russ er keen på å høre på de nye låtene våre, men her er det jo store muligheter for å miste det for alle og enhver. God energi er universalt.

Godt sagt. Er «Do It» lyden av Drammen anno 2019? Eller er det mer Mjøndalen?

– Tja, si det. Har ikke laget den for å vinne P3 Gull i hvert fall.

Ikke sant. Hva er den hotteste klubben i Drammen akkurat nå?

– Kjører over til Bergen for å dra på byen.

Bilspillet ditt er fortsatt sterkt, Mikkel. Hvis vi skal være realistisk, hva er drømmebilen din? 

– Thanks, prøver å holde det sterkt nå mens jeg er ung, i tilfelle «Do It» streamer dårlig og Hallgeir må ta basketak. Vanskelig å peke ut en favoritt, men bare man føler noe er jeg fornøyd! Glede, frykt eller serenitet – heter det det det på norsk?

View this post on Instagram

at spa

A post shared by 𝐌 𝐈 𝐎 (@mio) on

Hvor mange mill hos Spoti tipper dere «Do It» får i løpet av sommeren?

– 6 430 000.

Representerer singelen Broiler-sounden fremover? 

– Planen er stort sett å gi ut mye av det vi har jobbet med gjennom de siste årene. Noe er så soft som Jerry Folk, han er forøvrig dritbra, og noe er helt oppe i energinivået vi holder på konsertene. Broilers liveshow bjeffer jo ganske godt!

Bortsett fra Broiler, hvilke norske artister får kjørt seg mest i spillelistene deres?

Mikkel: – Hadde Smeke Reven skrevet den ultrafete «Halloi»-låta om noe litt kulere enn å ta narkotika seg skulle jeg gjerne sagt han, men ellers er det Jonas Aden og Mathea Lø. Haha, tok jeg nettopp verdensrekord i musikksmakskontrast?

Simen: – I mine spillelister kan jeg se at Øystein Sunde dominerer med innslag av Jarle Bernhoft og OnklP, Sunde er rå – datidens rave haha.

Mikkel – takk for at du er artigper i kommentarfeltene på 730s Insta. Vi koser oss glugg – og du er ganske rå på å avfeie haters. Har du fått tykk hud? 

– Haha, nei jeg svarer bare når jeg ser noe som er så dumt at det blir morsomt. Tror ikke det handler om tykk hud, men mer om at jeg bryr meg om andre ting. Er jo bare keen på å ha det så fett som mulig frem til jeg slenger på røret.

Se også: Alan Walker tok med kjæresten på Spellemann