Hopp til hovedinnhold
LØGNERE OG UØNSKEDE DICK PICS? ELLERS TAKK (STVG KARTELL)

Baklengs norsk videopremiere: – Skyt meg!

LØGNERE OG UØNSKEDE DICK PICS? ELLERS TAKK (STVG KARTELL)

Izabell er omsider tilbake, og dét med et smell. 


På den nye, Håvard Rosenberg-produserte singelen «Skyt meg» fyrer Stavanger-rapperen løs mot folk som på ulike måter prøver å ødelegge for henne. Og de er ikke rent lite frekke heller, se alt Iza forteller nedenfor 🙁 


I kveld har 730 premiere på musikkvideoen, sjekk den ut her via regissør Aleksander Tranberg og fotograf Magnus Wathne: 

Hei Iza! Hvorfor baklengs video? 
– De videoen eg har gjort framlengs har she blitt så bra.  Haha. Neida <3 Det var ein idé regissør Aleksander Tranberg og foto Magnus Wathne kokte opp. 
Er det mer styr enn man skulle tro?

– Haha. Ja! 

– Måtte lære meg teksten baklengs for å få rett sync i videoen – det var vanskeligere enn man skulle tro. Så tok det noen runder å få hodet rundt logistikken. Følte meg som dovendyret i Zootropolis (de som vet, de vet) innimellom. Magnus var kaninen og Aleks var reven 😂
Skjedde det noe funny under shooten?
 
– Holdt på å sette fyr på plassen et par ganger. Det ble og en del knuste glass og mye spaghettisaus. 
«Skyt meg» er ikke så kos. Hva er budskapet i låten?
– Eg blei politianmeldt av ein eldre fyr fordi han skreiv dirty ting te meg i DM og eg la det ut på sosiale medier. – Skyt meg. Folk eg ikkje vet at finnes seie de har hatt sex med meg – skyt meg.  Folk prøve å nå meg på forskjellige måter, men det går she. Skyt meg e jo et uttrykk me bruke (hvertfall i stvg) litt sånn «come at me». 
Du nevner Mac Miller. Hva betydde han for deg?
– Var så heldig å møte han under Landstreffet i Stavanger da vi begge spilte. Han var ein jævlig kule og inkluderende fyr. 

Se dette innlegget på Instagram

Hellå. Me vil sei hei te dokker🙆🏼

Et innlegg delt av Izabell (@iforizabell)

Mac er neppe den siste rapperen som dør av dop. Hva syns du om at mange rappere skryter av å ta drugs?
– Eg hadde ei søster som slet med avhengighet, hu gikk dessverre bort i fjor. For meg e det ikkje noe å glorifisere. På en annen side, er det en stor del av vår kultur og derfor viktig å prate om, så eg e heller ikkje tilhenger av å tie det ihjel. 
Kondolerer 🙁 <3 Hvilke norske artister har motivert deg mest i år?
 
– Myra og Linda Vidala. Bitches make me work. Så blir eg motivert av miljøet me har i byen nå. Artistene våre jobber hardt og det e skaminspirerende å ver ein del av. 
Du har trolig motivert flere jenter til å rappe. Er det stas? 
– Skamstas!! 
Er det noen nye norske rappere som vi bør se opp for? 
– Det e mange rappere å se opp for! Stiiiinnniiiii, Kiddo kaesh, Wayra Taqui, VOiSiER, Icy Arn, Vatr, Abelone. 
Du var lenge signert til store Universal, men nå er du indie. Hva er den største forskjellen?
– Work, Work, work, work, work. Ja, eg har jo gått fra å ver signert på et plateselskap te å signere artister på mitt eget; STVG Kartell <3. Forskjellen e at nå må eg fakturere meg sjøl, så det e jævlig kleine samtaler når kontoen e tom. 

Les mer