Hopp til hovedinnhold
Holmlia, WHAT'S GOOD.

Bajo teamer opp med sangfuglen Arshad og den norske hip-hop-veteranen Kleen Cut

Bajo teamer opp med sangfuglen Arshad Maimouni, den norske hip-hop-veteranen Kleen Cut og produsentene Most Wanted på «Den samme». Se videoen til Holmlia-rapperen overfor (uten Kleen). – Folk elsker å spekulere og særlig om personlige ting de ikke burde ha en formening om. Låta i seg selv er tiltenkt å understreke at jeg er den samme sympatiske og rolige karen i dag, som jeg var i femte klasse, sier Bajo til 730. –
Planen for dette året er at jeg vil fortsette å gi folk det jeg har på hjertet via musikken min og sette Holmlia på kartet i enda større grad. Samtidig har jeg en trang for å videre utforske og oppleve flere deler av verden, og ta med erfaringene ikke bare inn i studio, men også videre i livet, forteller han.
Videoen er regissert av Chris Abolade.
 


Nyeste saker fra 730.no

Les mer