Backstage med Stella Mwangi

30. aug 2008 kl. 00:00
(730)

Sommerferien til Stella har for det meste vært innendørs i studio, slik at hun ikke har fått solt seg, noe som er okay. Ikke bare fordi brunfargen allerede er brukbar, mest fordi hun er Living For Music. Debutalbumet skal i salg senere i høst, og oppvarmingen til slippet fyres opp av en ny singel.

730.no snek seg inn på innspillingen av videoen til “The Dreamer”, som ser ut til å bli en lekker affære.

21-åringen fra Lillestrøm sier at låten handler om å ikke bry seg om janteloven, og heller stole på seg selv og sine drømmer, noe videoen skal illustrere på forskjellige måter. – De fleste drømmer om suksess, og det gjør selvfølgelig jeg også, forteller Stella alias STL.

– Men suksess for meg handler ikke om penger. Eller jo, kanskje litt, men kun fordi min store drøm er å kunne leve av musikk, som krever noen slag på kassa. Så langt har jeg klart å få leve ut drømmen min, noe jeg snakker om på låten. “The Dreamer” dreier seg om å gå for det man føler er riktig, uten å la andres negative meninger stoppe dine planer.

“The Dreamer” er den offisielle oppfølgeren til Stellas debutsingel “Take It Back”. Videoen skal være ferdig klippet om to uker.

Rapjenta håper folk vil være med å stemme på henne: Alarmprisen skal nominere årets norske liveartist, og hvis du heier på STL, kan du tekste ALARM STELLA MWANGI til 2210.

En fingernem Stella-fan mashet henne opp med Lauryn Hill:


Mer Stella Mwangi her.