Hopp til hovedinnhold
Norges neste favoritt? (Yannick De Brito)

Tønsberg-rapperen BABYLUCIFA (19) debuterer med YA BABY

Hils på Isabell Røren Hannevig alias Issa alias BABYLUCIFA <3

Allerede tidlig i karrieren har nykommeren samarbeidet med blant andre Pimp Lotion, Unge Beirut og Malekko.

Sist vi snakket med flinkisen kalte hun seg Issa, men nå har Isabell altså byttet artistnavn. Mer om det senere!

BABYLUCIFA har tidligere rappet på engelsk, men nå satser hun for fullt på morsmålet.

730.no har i dag premiere på Tønsberg-artistens første musikkvideo under det nye aliaset.

Videopremieren til BABYLUCIFA – «YA BABY» får du her:

«YA BABY» er skrevet av BABYLUCIFA og produsert av FLYXO.

Musikkvideoen er regissert av Yannick De Brito og produsert av Monzer og Tigerstad Media.

Hey Issa! Hvordan har du det?

– Yo! I’m good. Mye som skjer nå med flytting til Oslo og release så jeg er i et spennende nytt kapittel i livet 🙂

Hva handler «YA BABY» om?

– Låta handler om en love interest som er litt hard to get og egentlig hele talking stagen i en ny fling med noen. I låta snakker jeg fra mitt perspektiv og jeg vil beskrive det som en veldig raw energifull sang!

Skjønner! Videoen er er flott, hva er visjonen?

– Tusen takk! Visjonen var hovedsakelig å få til en video der man bringer tilbake litt den 2000’s r&b-viben og ha noe underholdene for seeren.

– Siden det tross alt er min første video der jeg debuterer ordentlig på norsk var det viktig for meg å få med elementer som beskriver meg som person slik at folk får et inntrykk på hvem jeg er som artist.

– For eksempel har jeg tatt med dansing og det er noe jeg faktisk har gjort like lenge som musikken! videoen generelt viser veldig mye av personligheten min så det er jeg veldig fornøyd med.

Isabell aka Issa (Yannick De Brito)

Hvorfor byttet du artistnavn?

– For å være helt ærlig var det for at det skulle være enklere for meg å markedsføre meg selv, og samtidig at jeg følte jeg trengte en re-branding.

– Issa er den strevende lille teenageren som prøver å finne ut av livet og prøver å finne sin stemme, mens Babylucifa er det nye kapittelet der jeg har vokst og satt klare mål for meg selv.

– Issa er fortsatt en del av meg og det er jo det alle rundt meg kaller meg, men det var time for en change.

Du kler å rappe på norsk. Er planen å fortsette med det, eller kan du switche over til engelsk igjen også?

– Takk! Jeg hørte det veldig mye den perioden jeg begynte å prøve meg litt og det var ironisk nok grunnen til at jeg nektet å gjøre det.

– Jeg tror engelsk ble så personlig for meg fordi jeg har gjort det så lenge og det var på en måte der jeg følte jeg var MEG.

– Jeg startet med musikk som en måte å uttrykke meg på og det jeg har innsett etterhvert er at jeg er fortsatt meg uansett om det er norsk eller engelsk. Det er kun et språk og musikken er jo den samme. Jeg har ikke låst meg til noe så jeg vil gjerne gjøre begge deler hvis jeg føler for det fremover.

BABYLUCIFA er klar (Yannick De Brito)

Ikke sant. Du er fra Tønsberg? Hvordan er musikkmiljøet der?

– Det vet jeg egentlig ikke så mye om, i og med at jeg recordet i Horten når jeg bodde der. Shoutout til Benoit Zalo, det var der det begynte! Men musikkfolkene jeg omga meg med var jo Horten-folk, og det jeg var fått inntrykk av i Tønsberg er at det er mange musikkengasjerte, bare ikke så mange som tør å prøve seg.

Hvor håper du å være om 10 år?

– Om 10 år vil jeg stå trygt med musikken og være mer involvert i underholdningsbransjen generelt egentlig! Jeg elsker jo alt som har med underholdning og det kreative å gjøre så jeg er vanligvis litt all over the place, haha.

– Det hadde vært kjempekult å prøve seg på acting og muligens ha egen business med maling på klær og et sted der man kan create ting.

Og hvor håper du å være om 1 år?

– Målet er å kunne leve av det og dette med at jeg kan bruke all tiden min med musikken uten å måtte føle seg som Hannah Montana hver gang jeg går på 9-5-jobben. Det er så mye jeg har lyst til å gjøre, så det er bare å forvente seg mye kult av meg for 2021!

PS: Hør BABYLUCIFA live på National Rap Show på NRK P3 fra klokken i kveld kl. 19-22 <$

Se også: Topp 14 norske låter som kom i dag

Nyeste saker fra 730.no

Les mer