Azealia Banks trakasserte alle i natt, inkludert en 14-åring :)

11. mai 2016 kl. 00:00
 
OPPDATERT: Rinse | Born & Bred-festivalen i London har kansellert Azealia Banks’ show. De er tydeligvis ikke så fornøyd med homofobe og rasistiske artister.

Nå har hun også blitt suspendert fra Twitter, derfor ser saken nedenfor litt snodig ut. (Du kan fortsatt lese alt hun twitret, det ser bare ikke så lekker ut.) 

 
Les saken nedenfor.

A photo posted by Azealia Banks (@azealiabanks) onNå har det klikket for Azealia Banks på ekte. I natt beviste hun igjen at hun virkelig er alle skrotnissers mor. På tide at luringen blir utestengt fra sosiale medier?

Dette er selvsagt ikke første gang rapperen går løs. Hun har blant annet bedt Iggy Azalea om å ta selvmord, sagt at Sarah Palin burde bli voldtatt, og disset dronningen sjøl (Beyoncé altså, om det var uklart).

Iløpet av de siste 24 timene har dog hun virkelig overgått seg selv. Det
hele startet med noen tweets til popspurven Zayn, og endte med at en fjortenåring dro av henne flettene.


Først pratet Azealia litt om likhetene mellom Zayns siste video, og hennes egen:


Hun sa også at eks-boybanderen er en søtnos:Så tweetet Zayn noe shady (som senere viste seg å ikke handle om paranoia-Petra):


Daaa tok fyr hos Banks, og Norges-uvenninnen nådde nye høyder:En som ikke synes dette var noe kult, er meme-queen Skai Jackson (14):


Og for noen timer siden logget en undrende popspurv på, og skjønte sikkert fint lite:Flaks at mor kunne komme med mange rasjonelle svar:


Så, ja.


Andre koselige tweets fra nattens ablegøyer:


Hun forteller også at hun nå støtter Donald Trump, disset Zaras duettpartner MNEK, og generelt var ganske trivelig.

Mer skrotnisseri fra frøken Banks finner du her.