Azealia Banks til Iggy Azalea: – Wrong move, hoe!

2. mar 2016 kl. 00:00
(XL/DEF JAM)

(XL/DEF JAM)


Ny måned, ny twitter-beef <3 (Nesten, i hvert fall.)

Iggy Azalea har nylig prydet coveret til canadiske ELLE, og samtidig gjort et langt intervju med motemagasinet. Til bladet forteller hun blant annet at hun fortsatt hater nemesisen Azealia Banks, samt at hun ønsker å glemme alt som skjedde i vår herrens år 2015.


Noen utrdag fra mors ytringer:

– Hvis jeg kunne, så hadde jeg Men in Black-minneslettet hele 2015, jeg hadde virkelig gjort det… Jeg tror at Azealia Banks-greien er det som startet alt.

– Vi liker ikke hverandre på et personlig nivå, og det har foregått i mange år – før alt med Black Lives Matter-hendelsen skjedde. Så da jeg tok avstand fra henne, trodde folk at jeg tok avstand fra hele bevegelsen, men jeg tok ikke avstand fra Black Lives Matter.

– Jeg skulle bare ønske at jeg hadde annerkjent problemet head-on, fordi det gjorde at folk tenkte at jeg ikke bryr meg om hva som skjer i samfunnet og hva som skjer i Amerika, for jeg bryr meg.

– Selv om jeg fortsatt hater Azealia Banks, skulle jeg ønske at jeg sa det på en slik måte at folk tenkte at jeg var uviten om bevegelsen.

Avslutningsvis sier den hvite rapperen at hun angrer på at hun beefet med pizzakjeden Papa John’s 🙁


Ønskereprise:


Norges-uvenninnen/grevinnen av skrotnisse-foreningen Azealia Banks har selvsagt respondert på Twitter, samt laget en helt egen låt dedikert til sin fiende.

Hun synes ikke det var noe festlig å bli nevnt: 


Som nevnt slapp one hit wonder-rapperen en låt til ære for sin australske venninne, hvor hun i tillegg til å sample Iggys låt «My World» stiller spørsmålet «How does it feel to treat me the way you do?»

Hør den grusomme låten «Used To Being Alone»:

Tja.

Se også: Britney burner Iggy Azalea på Twitter?