Hopp til hovedinnhold

Azealia Banks skylder #fail på «lyshudet Pharrell»

UROKRÅKA  (XL/STAR TRAK)

 
Det var mye leven og hype i forkant av Azealia Banks’ Pharrell Williams-produserte «ATM Jam»-premiere, men da låta etter mye om og men så dagens lys endte den opp med å tryne noe så grasalt.
 
I skrivende stund har sterk terningkast 3/svak terningkast 4-singelen i underkant av 500.000 YouTube-views, et meget stusselig tall sammenlignet med Harlem-jentas mange populære kollegaer – og ikke minst for en låt som er kokt opp i samarbeid med mannen bak årets to største hits («Get Lucky» og «Blurred Lines», daaa).

Har du i det hele tatt hørt? (Knis.) Sjekk ut «ATM Jam» her – eller ikke:
 
(Fortsetter under.)

Så hva gjør en profesjonell artist når en av storsatsing-singlene fra ditt kommende album går rett i dass?

Skylder på produsenten, vel!

Den rappkjefta 22-åringen tok til sin Twitter og la skylda på Pharrell og hudfargen hans:

 
– Grunnen til at «ATM Jam» gikk dårlig er fordi Pharrell ombestemte seg og ville ikke være assosiert med meg etter at han hadde sitt «lyshudete comeback»…. «Lite skin n*ggas are funny.» Men, fuck it, hva annet er nytt? At jeg må klore og skrape og slåss for det jeg vil ha har blitt vanlig for meg nå. 
 
(SMH.)
 
Ikke nok med å henge ut den godt voksne The Neptunes-produsenten – som har klart seg i over et tiår uten å slenge med leppa om sine kollegaer og så langt unngått å bli hengt ut slik – tidligere i år har blant andre Disclosure og Baauer vært ofre for Azealias Twitter-Tourettes.
 
Var det noen som sa «droppet av plateselskapet» snart?
 
Azealias debutalbum Broke With Expensive Taste skal etter planen droppe en eller annen gang i 2012 2013 2014.
 

Les mer