Azealia Banks oppfordrer Iggy Azalea til å begå selvmord

22. mar 2016 kl. 00:00
BIPOLAR?
BIPOLAR? (UNIVERSAL)


I 2011 flippet Iggy Azalea «Look Out For Detox», som Kendrick Lamar slapp året før. K.Dot rapper «when the relay starts I’m a runway slave / walking on water and running on waves», mens Iggy sier «when the relay starts I’m a runaway slave / master, shitting on the past gotta spit it like a pastor».
 
Mange mente at Iggy kalte seg selv en «slavemester», noe hun sa at ikke stemte, men hun beklaget hvis noen tolket det slik.


Den som ble mest sint var Azealia Banks, som i fem år har kalt Iggy for en slavehandler. Samt andre ord.


Kritikken mot australieren har ballet seg på den siste tiden, og 25-åringen har tatt en lang pause. Da hun i forrige uke gjorde intervjuer i forbindelse med sin nye singel, så røpet hun at hun i 2015 ble så deprimert at hun vurderte å ende livet sitt.


Selvmordstankene til Iggy er musikk i ørene til hennes Harlem-nemesis Azealia, som skriver på nettet at hun synes sin kollega burde kjøre utenfor kanten av et stup:

 
 
Fansen til frøken Banks elsker oppfordringen om selvmord.
 


Når en Iggy-fan viser Iggy kommentaren, så svarer hun med fatning:

 
Fun fact: Azealia Banks har blitt booket til Norge fem ganger, men har aldri kommet. Rettelse: Hun kom til Norge for å spille på Hovefestivalen, men da hun landet på Gardermoen og fikk vite at hun måtte kjøre videre til Arendal, så kansellerte hun konserten i protest.
 
Se videoen som Iggy Azalea har sluppet til sin nye singel «Team» her.