Hopp til hovedinnhold
KJÆRLIGHET GJØR VONDT, SELVFØLGELIG SPESIELT NÅR DET ER AYLAR DET STÅR OM (WARNER)

Aylars svenske eventyr nærmer seg slutten

Den luftige danceprodusenten David Guetta er kanskje Beethoven sammenlignet med Basshunter, men 24 år gamle Jonas Erik Altberg fra Halmstad i Sverige lager også musikk som blir populær.

Dog ikke på egenhånd. Det kan se ut som om han er avhengig av å ha Aylar i sine musikkvideoer, for etter fire suksessnutter med modellen, laget svensken en låt med en video uten Aylar. Resultatet var en flopp.

Sagaen om Basshunter og hans norske flamme fikk en brå slutt i forrige episode, med tittelen «Every Morning». Mens paret var på ferie på Mallorca gikk det nemlig galt for Aylar under en sen svømmetur. Druknet hun?

Fortsettelsen, «I Promised Myself», røper at 25-åringen heldigvis overlevde, og via den norske regissøren Alex Herron får vi se Jonas’ reise til sykehuset. En vond ferd preget av hans mange deilige minner om Aylar. Men da han kommer frem til sin kjære, går det ikke helt som ventet. Hva skjer nå?

Aylar vil ikke gi oss noen saftige detaljer, men innrømmer at det har blitt mer Basshunter på henne en ventet.

– Jeg trodde egentlig ikke at det skulle bli så mange musikkvideoer med ham, men jeg får tilbud det er vanskelig å si nei til, sier Aylar til 730.no og smiler lurt i telefonen.

– Men snart får vi dere nok se hvordan denne vesle kjærlighetshistorien ender.

Her er del seks av eventyret om Basshunter og Aylar:


Aylar: – Jeg er vakker og ganske smart

Nyeste saker fra 730.no

Les mer