Hopp til hovedinnhold
IKKE WALT DISNEY-PLAKAT: ROBIN PEDERSEN DANIEL SOM YOHAN (PENELOPE FILM/NORDISK FILM)

Aylar og Alexander endelig kinoklare

I 2008 fortalte Aylar 730.no at hun skuespilldebuterer som sigøyneren Raya i Yohan – Barnevandrer, et prosjekt hun setter stor pris på.

– Selv om rollen min er ikke stor, er den viktig for historien. Det var gøy å være med, og jeg gjør gjerne flere filmer hvis jeg får mulighet, fortalte 25-åringen.

Den store produksjonen, hvor Alexander Rybak spiller Levi, stesønnen til Aylars karakter, skulle egentlig ha premiere i høst, så desember, men har nå fått 26. mars som startsdato.

Historien tar for seg en av mange barnevandrere på Sørlandet for over 100 år siden, og ifølge manusforfatter og regissør Grete Salomonsen (Kamilla og tyven) har det blitt en Askeladden-fortelling; Den talentfulle tiåringen Yohan bor på en fattig heigård sammen med foreldre og fire søsken, men blir tvunget ut på vandring til de rikere gårder via en ferd med ingredienser som misunnelse, jantelov, forelskelse og kampen mellom det gode og det onde.

Se også: Dansegigant signerer Aylar

Utenom den snart musikkaktuelle modellen/studenten og MGP-stjernen, har Yohan med blant andre Dennis Storhøi, Agnete Haaland, Morten Abel, Alejandro Fuentes og Robin Daniel som Yohan, samt den norsk-amerikanske stjernen Kris Kristofferson som gamle Yohan.

Utsettelsen skyldes at countrystjernen, som bidrar på soundtracket, ble syk da de amerikanske scenene skulle skytes.

AYLAR LER AV ALEXANDER ALIAS LEVI (PENELOPE FILM/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Bonus: Det Aylar liker best med julen:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer