Aylar i Game of Thrones

1. apr 2013 kl. 00:00
ILLUSTRASJONSFOTO (ROLF-ØRJAN HØGSET, HBO)

(OPPDATERT: Aprilsnarr.)

ILLUSTRASJONSFOTO (ROLF-ØRJAN HØGSET, HBO)

Under Comic Con i San Diego i sommer annonserte HBO at norske Kristofer Hivju hadde fått rollen som krigeren Tormund Giantsbane i tredje sesong av Game of Thrones. Selv om sesongen startet i går, er det flere episoder som ennå ikke er filmet, og det nye nummeret av bransjebladet Backstage lister Aylar Lie som gjest i de kommende episodene «The Rains of Castamere» og «Mhysa». I snitt blir hver episode av showet sett av 10 millioner, kun i USA.

Aylar sier til 730 at hun har ingen kommentar, og henviser til sin manager David Eriksen, som er på ferie i Miami med sin artist Tone Damli.

Fortsetter nedenfor.


(FAKSIMILE BACKSTAGE)

I Backstage står 29-åringen oppført som karakteren Shae Pree, som dukker opp i A Storm of Swords, andre del i bokserien A Song of Ice and Fire som Game of Thrones er basert på. Shae er søsteren til den slu gladjenta Armeca (spilt av britiske Sahara Knite), fra fire episoder i sesong 1 og 2.

Aylars karakter er beskrevet som en «vakker lege/trollkvinne med en fortryllende latter».

Fortsetter nedenfor.

SAHARA KNITE SOM ARMECA, AYLAR SOM LEXIA I YOHAN (HBO, PENELOPE FILM)

Etter det 730 erfarer skal representanter for HBO-serien ha vært tilstede under innspillingen av Sean Paul-videoen med Aylar, for så ha invitert modellen/skuespilleren på casting etter å ha sett hennes scener i den norske storfilmen Yohan, hvor Oslo-jenta spiller Lexia, stemoren til sigøynergutten Levi, spilt av Alexander Rybak.

 
PS: Hvorfor bør man se Game of Thrones?