Hopp til hovedinnhold
AYLAR FORSØKER SEG SOM VERT (ELISABETH TOLLISEN/MASCARA)

Aylar, hva har du i gryta?

Sjansene for at Aylar skulle invitere Hans Petter Buraas, Henning Solberg og Terje Schröder hjem til seg har vært minimale, iallefall alle gutta samtidig. Men via serien 4-stjerners middag får hun alpinisten, rallyføreren og den feminine moromannen på besøk i neste uke, selv om hun låner huset og kjøkkenet til den iranske teppekongen Maktabi.

Dermed må modellen skråstrek studenten tørke støv av kokkehatten, noe hun ser frem til, samtidig som hun dekker bordet for gjester for første gang.

– Jeg lærte å lage persisk mat av bestemor og tantene mine da jeg bodde i Iran, og jeg synes det er gøy å lage mat for andre, men det er sjeldent jeg gjør det for meg selv, det blir dessverre mye take away-mat, forteller Aylar på telefonen til 730.no, på vei hjem fra London.

– Dessuten har jeg aldri invitert noen på middag på denne måten. Det har for det meste kun vært venninnekvelder med film og fingermat, så jeg er nok ingen dreven vertinne.

Aylar sier formålet er at gjengen skal få smake på iransk mat.

– Dette er ikke noe man får spist hvor som helst i Norge, slik som du gjør med kinesisk, indisk, osv., så for meg var det viktig å gi gjestene en ny opplevelse.

TVNorge forteller oss at ukens middagsrunder, hvor de fire roterer rundt hos hverandre, byr på mye ablegøyer, og i de forrige episodene har det ofte blitt fuktig foran kameraene. Men Aylar blir neppe den mest pussa.

– Jeg er ikke spesielt glad i alkohol generelt og spesielt ikke sammen med mat, så jeg sniker meg ofte unna drikking.

Aylar forteller oss ikke hva hun puslet med i England, og insisterer på at hun bruker mesteparten av tiden sin på Bjørknes privatgymnas på Frogner i Oslo, hvor hun nå studerer kjemi og fysikk.

25-åringen er dog aktuell i en ny video med Basshunter, som ut i fra handlingen ser ut til å bli hennes siste for svensken. (Se videoen her.)

Hvordan det går med Aylar, Burre, den raske bilmannen og Great Garlic-piken i løpet av de forskjellige kveldene ser du på TVN i neste uke klokken 19:30, med reprise tirsdag – fredag klokken 17:00 og søndager klokken 13:10 – 17:10.

Fun facts:

TV3 synes TVNorge-serien minner altfor mye om deres eget show Halv åtte hos meg, noe de mener ikke er rettferdig. Oslo Tingrett er på saken.

Det nyeste nummeret av her.)

Les mer