Hopp til hovedinnhold
KJÆRE MARK (730/AFTENPOSTEN)

Avril Lavigne vil ha slutt på Nickelback-mobbingen

KJÆRE MARK (730/AFTENPOSTEN)

Det er ikke bare vår egen Espen Egil Hansen som har fått nok av Mark Zuckerbergs hensynsløshet, Avril Lavigne har også en høne å plukke med Facebook-sjefen. 

Som spesielt interesserte vet giftet den kanadiske pop/punk-prinsessen seg med Nickelback-vokalist Chad Kroeger i 2013, før de gikk hver til sitt i 2015. Avril er dog fortsatt glad i sin ti år eldre eks, og synes Nickelback-mobbingen har gått for langt. 


De kanadiske rockerne har i en årrekke vært offer for ondsinnet gjøneri, kun basert på at de ikke regnes som verdens beste band. (Det er jo mange som er mye verre?) 

I en promovideo for den nye tjenesten Jarvis viser en robot-aktig Mark Zuckerberg hvordan hans nye teknologi kan gjøre hverdagen enklere. (Med god hjelp fra Morgan Freeman.) 

Dessverre sniker Facebook-gründeren også inn en slapp Nickelback-vits 01:10, og påstår at det ikke finnes noen gode låter av bandet. 

Morsomt? Det synes ikke Avril Lavigne.

32-åringen deler i dag et et åpent brev til Mark Zuckerberg via Twitter, hvor hun også tagger en rekke antimobbing-organisasjoner.

Avril skriver blant annet at Mark bør bruke innflytelsen sin til noe annet enn mobbing, spesielt med tanke på hva som foregår i verden i dag.

«Sk8er Boi»-sangeren påpeker også at Nickeback-vitsen er gammel, og avslutter med å fortelle at bandet har solgt over 50 millioner plater. 


Les hele ytringen nedenfor. 


(TWITTER)

Se også: Harry Styles vil at du skal boikotte SeaWorld (VIDEO)

Les mer