Hopp til hovedinnhold
EVENTYRLIG UNDERGRUNNSOPPSVING FOR AVRIL (SONY/DISNEY)

Avril in Wonderland

Hva skjedde med Avril Lavigne?

Slapp helt av. Den kanadiske poppunkprinsessen tok bare en stor chill-pill, men tre år etter sitt forrige album The Best Damn Thing er 25-åringen nå i comebackmodus.

Eventyrlig sådan; Avril har den første singelen fra soundtracket til Alice in Wonderland, i samarbeid med Butch Walker fra Atlanta-bandet Marvelous 3.

Tittelen «Alice (Underground)» er passende, og låten vil definitvt ikke plassere henne tilbake på toppen av Billboard Hot 100, men det har blitt en lekker liten trall.
For å ikke snakke om den Dave Meyers-regisserte snutten. Dette er ikke en standard musikkvideo-fra-filmen-video med en artist i en rom med en tv som viser scener fra filmen; Avril er Alice.

– Det var en nydelig innspilling. Vi ønsket at det visuelle skulle fange opp filmens sjel, skriver hun på Face. Det ser ut som de traff spikeren på hodet. Sjekk videopremieren nedenfor.

Avril Lavignes neste album skal etter planen ut i juni.

Tim Burtons garantert fenomenale Alice in Wonderland, med Mia Wasikowska som Alice og Johnny Depp som The Mad Hatter, har premiere 5. mars. Se den nyeste traileren her.


Ekstra: Her er 2009s desidert beste poppunklåt!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer