Hopp til hovedinnhold

Avlyser Norge hele gjengen jo

Reggae-artister er nesten verre enn hip-hop-ere når det kommer til å avlyse konserter. Dette har vi fått erfare gang på gang. Energikongen Elephant Man skulle egentlig rocke Fabrikken i Oslo 15. oktober.

Dette satte tyske homser en stopp for.

Det er ikke første gang hjemmebanespillere i Europa får dancehallartisters turneer avlyst. Både Buju Banton, Bounty Killer og Beenie Man har vært utsatt for dette før. Dette skjer som regel i Tyskland eller England: at homofile interesseorganisasjoner tvinger arrangører til å avlyse konserter med dancehallartister som sprer homsehat. Og, siden det er i disse landene selve grunnlaget for å gjennomføre en slik turne finnes, går det alltid utover resten av kontinentet også. Ingen skal si det ikke funker hvertfall!

Reggaens nye kongefamilie Morgan Heritage skulle spille på Rockefeller 3. desember, men nå har også Peter Morgan & co avlyst hele europaturneen sin. Det er derimot selvforskyldt, da mellomste bror Gramps har pådratt seg et komplisert beinbrudd og må opereres. Han må i tillegg hvile i tre måneder etter operasjonen, så da..

Det jobbes i det minste med nye datoer utpå vårparten.

Så mye for den fete reggeahøsten vi hadde sett fram til. Jaja, da står vi vel igjen med de sedvanlige gamle, slitne traverne som stort sett besøker hovedstaden.

Tikken Jah Fakoly og Horace Andy er så vidt jeg vet de to eneste større artistene som er planlagt. Gjeesp!

Det er jo kjipern at Elephant Man ikke kommer, men at han har gjort seg skyldig i utagerende homsehat er det ingen tvil om.

Her sjekker du en av de verste, «Log On.. And Step Pon Chi Chi Man»:


«Log On» er en dans, da. 30 sekunder uti her ser du hvordan du kan gjøre den hjemme i din egen stue:


Nyeste saker fra 730.no

Les mer