Hopp til hovedinnhold
Sabrina Carpenter avlyser konsert pga bombetrussel men fans blir sure og drar inn Olivia Rodrigo
Sabrina Carpenters fans er sour etter avlyst konsert (Instagram/sabrinacarpenter)

Sabrina Carpenter avlyser konsert etter bombetrussel

Det var dog ikke en god nok unnskyldning for sure fans.

Før Sabrina Carpenter (født i 99) i det hele tatt entret scenen på sin konsert i Portland i natt norsk tid ble fansen bedt om å dra fra Keller Auditorium.

Grunnen skal ha vært en kredibel sikkerhetstrussel, som førte til at arrangørene så seg nødt til å avlyse konserten.

Sabrina Carpenter skulle opprinnelig opptre på Crystal Ballroom.

Det var dette spillestedet som ringte arrangørene hos Keller Auditorium, og fortalte at de hadde blitt ringt av en anonym person mandag kveld.

Sabrina Capenter tour
(Instagram/sabrinacarpenter)

– Ansatte hos Crystal Ballrom ringte etter at de mottok en telefon fra en anonym person som hevdet at de skulle sprenge spillestedet, sier politiet i Portland i en uttalelse til Rolling Stone.

Konsertarrangørene hos Keller Auditorium forteller at de så seg nødt til å avlyse for alles sikkerhet. Dette til tross for at trusselen ikke var direkte rettet mot dem.

– Steg ble tatt for å sikre at publikum kom seg ut av spillestedet rolig, raskt og sikkert, forklarer en talsperson fra AEG Presents til magasinet.

Artisten tok også selv til Twitter for å beklage avlysningen.

«Portland – Jeg kan ikke fortelle dere hvor mye dette knuser hjertet mitt, dette er det siste jeg ville. Men på grunn av uforutsette situasjoner kan vi ikke opptre i kveld. Dere vil bli refundert. Refusjonen skjer der dere kjøpte billettene og vi jobber med å finne en ny dato. Spillestedet stenger for kvelden, vær så snill å ta vare på dere selv og kom dere trygt hjem! Jeg beklager virkelig. Jeg elsker dere veldig mye,» skriver Sabrina.

Sabrina Carpenter Twitter
(Twitter/SabrinaAnnLynn)

Sabrina Carpenter sin unnskylding er dog ikke god nok for visse fans.

Det kan nemlig virke som om publikum ikke ble informert om sikkerhetstrusselen. Noe som fører til at flere av dem drar fra konserten i sinne.


Se også: Joshua Bassetts påstander om Jesus forvirrer og fortviler fansen


Det er lov å bli skuffet. Men noen av dem tar det hele et steg lenger for å ytre sin misnøye.

I en video filmet i et parkeringshus etter konserten kan man nemlig høre at Olivia Rodrigo sitt SOUR-album spilles av på full guffe. Inkludert «drivers license» som man antar handler om Sabrina og Olivias eks Joshua Bassett. Denne stridsøksen er begravd for lengst så vi skal ikke grave den opp igjen, men her er en recap hvis du trenger det

Se snutt fra parkeringsplassen nedenfor.

Selv om flere altså er litt sure (no pun intended) etter avlysningen, kommer dog ekte andre fans til sangerens utsetning. Uansett om de ikke visste om trusselen synes flere at denne oppførselen er direkte barnslig.

«Selv om de ikke visste har de ingen grunn til å være drittunger,» skriver en fan.

«Disse fansene er gale. Lmao, hun avlyste konserten på grunn av en bombetrussel. EN JÆVLA BOMBETRUSSEL!!» skriver en annen.

Se også: The Weeknd avlyser LA-konsert og bues av publikum

Nyeste saker fra 730.no

Les mer