Hopp til hovedinnhold

Avdanka Batman backer Ben Affleck: – Gi ham en sjanse

1995 BATMAN: – HEIA BATFLECK 2015! (WARNER BROS)

Tirsdag denne uken ble det offentliggjort at Argo– og Gigli-stjernen Ben Affleck skal tre på seg flaggermusdrakta og bli den nye Batman i oppfølgeren til superhelt-filmen Man of Steel, og 97% av jordas befolkning bare:

 

 
Ordet på Hollywood-gatene er at regissør Zack Snyder og produsent Christopher Nolan var i snakk med både Josh Brolin og Ryan Gosling i forbindelse med rollen som Batman, men The Goz skal ha avslått fordi han angivelig «ikke liker oppfølgere». (#diva)
 
Uboosten i kjølvannet av nyhetene om at den 41 år gamle skuespilleren og regissøren Affleck skal ta over som Gotham-hunken Bruce Wayne har vært enorm, men ikke alle synes idéen er like bedriten.
 
Skuespilleren Val Kilmer, alias eks-Batman som slåss mot Jim Carreys bad guy-karakter The Riddler i Batman Forever (1995), tvitret Affleck sin støtte fredag kveld:   

(51-åringen, som for mange lever evig via sin formidable rolle som Jim Morrison i The Doors-filmen, er dog ikke 100% i Batman-form lengre.)
 
 
Avangers-regissøren Joss Whedon er heller ikke i tvil om at Ben er riktig mann til å ta over Batman-stafettpinnen fra Christian Bale:

 

Lell: Statistiske analyser viser at så mye som 71% av alle tilbakemeldingene på Twitter etter at nyheten droppet tirsdag kveld skal ha vært negative. En underskriftskampanje fra nettstedet Change.org skal i tillegg ha samlet over 40.000 signaturer som ber om at Ben Affleck blir fjernet fra filmen. 
 
Men fansen har nesten to år på å venne seg til The Town-regissøren i rollen som hele verdens favoritt-flaggermus: Den foreløpig utitulerte Batman vs. Superman-filmen har nemlig ikke kinopremiere før i juli 2015. 
 
NB: Godt poeng:
 

Se også: Bedre enn Christian Bale? Ben Affleck er nye Batman

Les mer