Hopp til hovedinnhold
SAM WORTHINGTON SOM JAKE SULLY I AVATAR (20TH CENTURY FOX)

Avatar: Ræva kvalitet, men den knuser teaseren

Filmen som skulle bli hele verdens favorittfilm, James Camerons første siden ikoniske Titanic, fikk en iskald lanseringsstart i august via julefilmens teaser.

Ingen dialog, ingen Sigourney Weaver, kjip lyd/musikk, rotete klipping og Pixar-aktig dose CGI var ikke fansens tekopp.

Men den nye 3:15 min. lange traileren bør gi pipa en annen lyd, iallefall en litt mindre sutrete lyd, til tross for at det foreløpig kun er en grumsete bootlegversjon filmet i en kinosal tilgjengelig på nettet.

Traileren starter med et romskip som lander på planeten Pandora, med Sam Worthington (Terminator Salvation) i rullestol som den tidligere soldaten Jake Sully.

– Jeg sa til meg selv at jeg kunne bestå alle prøvelser en mann kan utsettes for. Alt jeg noensinne ønsket var noe som var verdt å slåss for, forklarer helten tøft.

Stilige Giovanni Ribisi (Lost in Translation) er kjipe Carter Selfridge, en hissig leder for den private, grådige hæren Secfor.

– Dette er grunnen til at vi er her. Fordi denne lille grå stenen selges for 20 millioner dollar per kilo. Deres landsby ligger på den rikeste kilden, og de må relokalisere. Disse barbarene truer hele operasjonen vår, sier Carter, før han skriker til Sigourney Weavers (Alien) karakter Dr. Augustine.

Vi får så se Sully kamuflert som en Na’vi-alien som inflitrerer lokalbefolkningen, for så å sympatisere med dem, og deretter avslørt som spion.
I filmen forelsker han seg i alienen Neytiri, spilt av Zoe Saldana (Star Trek), og det blir drama og action, forhåpentlig på nivå med Camerons rå katalog.

Selv om denne traileren er vrien å se på, ettersom den er filmet i en kinosal, gjør den at Avatar frister litt mer:


Avatar har verdenspremiere 18. desember.

Nedenfor er teaseren som kom i august:

Se også: Klart for ny del av «Alien»


Ikke ha våte drømmer rundt Leonardo DiCaprio

Les mer