Atlanta var bra for Mira Craig, men…

22. jun 2008 kl. 00:00
MIRA REISER HJEM TIL NORGE ETTER LANG TID I ATLANTA (BONNIER)
MIRA REISER HJEM TIL NORGE ETTER LANG TID I ATLANTA (BONNIER)

Egentlig var planen til Mira Craig å bo i Atlanta i et halvt år, for å spille inn musikk til sitt neste album og møte folk fra den amerikanske musikkbransjen. Men oppholdet ble på nesten 8 måneder, inkludert pendling til Norge og Beograd for å hjelpe Maria Haukaas Storeng med Grand Prix-låten “Hold On Be Strong”, som Mira har skrevet.

Mira sier til 730.no at hun er meget fornøyd med det lange oppholdet, blant annet fordi hun fikk jobbe med OutKasts produsenter, Organized Noize, samtidig som hun fikk bekreftet hvor knallhard og kynisk bransjen er i USA.

– Jeg koste meg virkelig i Atlanta, og låtene jeg har spilt inn med Organized Noize er perfekte for mitt tredje album, forteller Oslo-jenta.
 
Alt gikk dog ikke helt etter planen.
– Mange personer jeg møtte kommer jeg definitivt til å holde kontakten med, men det kan være krevende å bli tatt seriøst som kvinnelig artist når det er så utrolig mange desperate jenter der borte som forsøker å få kontrakt. Mange er nesten villige til å gjøre hva som helst, og det virket som noen av bransjefolkene forventer seg helt andre ting enn kun business…. 
 
– Men mange av sjefene og artistene i Atlanta er selvfølgelig proffe og har riktig fokus, legger hun til.

Mira har ingen dato for sitt tredje album, og hun har ikke dårlig tid. Den 25 år gamle entrepenøren forteller 730 at hun planlegger noen prosjekter i forkant, som hun foreløpig ikke ønsker å røpe. Hun jobber også med produksjon av en egen smykke- og kleskolleksjon.

Champagnesprut for Mira Craig