Atlanta-stjerneskudd til Norge for første gang ??

23. okt 2017 kl. 00:00
AMERIKANSK RUSS > NORSK RUSS (COLUMBIA)
Russell Vitale alias Russ fikk ikke suksess over natten.

25-åringen slapp debutalbumet There’s Really a Wolf via Columbia/Sony i 2017, men har produsert beats siden han var 14 år gammel. Allerede som syvåring begynte han å skrive tekster, men han begynte ikke å rappe og synge før tidlig i 20-årene. 

Russ representerer den nye generasjonen rap- og R&B-artister som vil ha full kontroll over sin egen karriere. Stjerneskuddet skriver ikke bare sine egne tekster, han produserer, mikser og mastrer også sitt eget materiale. 

Lytt til Russ’ debutalbum There’s Really a Wolf her: 

Georgia-gutten ble født i New Jersey, men flyttet landet rundt (via Nord-Carolina og Kentucky) på grunn av farens karriere. Som 12-åring fikk han et permanent hjem i Roswell utenfor Atlanta, men all flyttingen er kanskje litt av grunnen til at Russ ikke lyder som en «typisk» Atlanta-rapper. 

– Steder [du bor] trenger ikke å påvirke deg. Folk sier at det ikke høres ut som at jeg er fra Atlanta. Men det er fordi jeg gir faen i alt som skjer der. Jeg føkker ikke med «sounden» til Atlanta, så det har ikke innvirkning på meg. Jeg vet ikke hva sounden til Nord-Carolina eller Kentucky er heller. Med teknologi er det ikke «regioner» innen musikk, alt er visket ut, forklarer Russ til hiphopwired.comFortsetter nedenfor

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Russ er fortsatt et stykke unna allemannseie, men fikk 83. og 63. plass på Billboard Hot 100 med henholdsvis «What They Want» og «Losin Control», begge hentet fra debutalbumet.  Se musikkvideoene her: 

Selvproduserte There’s Really a Wolf gikk rett inn på 7. plass på Billboards albumliste. 

For bare noen uker siden slapp Russ musikkvideoen til «Ride Slow»: 

Nå er 25-åringen altså klar for Norge.  Russ kommer til Sentrum Scene i Oslo 5. mars, noe som er gode nyheter for deg under 18. Galleriet har nemlig fri alder.  Billettsalget starter førstkommende fredag klokken 10 via Ticketmaster.

Sees på Sentrum Scene!  PS: Joey Bada$$ kommer snart til Norge Det gjør også en av de feteste nye R&B-artistene