Hopp til hovedinnhold
SKIBRILLER I ATLANTA <$ (FX)

Atlanta er endelig tilbake på norske skjermer

SKIBRILLER I ATLANTA <$ (FX)

Oppdatert tirsdag 3. april:

I dag er Atlanta endelig tilbake på norske skjermer! Den suverene serien starter igjen 22:50 i kveld på kanalen Fox. Vi har sniktittet, og det er bare å glede seg…  

Opprinnelig sak fra 14. februar:

 Hvis du la din elsk på første sesong av Atlanta… Med alt fra politivold, Uber-sjåfører som selger dop, homofobi, usynlig luksusbil, Migos-gjesting og svart Justin Bieber… Da kommer du trolig til å kose deg gløgg med sesong 2.
FX-serien, som vises hos Fox i Norge, har for anledningen byttet navn til Atlanta Robbin’ Season
 
Som vi kan se i den nye traileren, er det mye ran på gang.


C.R.E.A.M. (FX)Donald Glover er tilbake som studenten som ga opp studiene og – foreldres mareritt – heller ble manager for fetteren; rapperen Paper Boi; spilt av Brian Tyree Henry,
som 730 intervjuet.
 
Lakeith Stanfield (Get Out, Snoop Dogg i Straight Outta Compton) og tyskfødte Zazie Beetz (mutanten Domino i kommende Deadpool 2) vender også tilbake.  

Serien har allerede vunnet to Golden Globe-priser og to Emmy-priser. I løpet av Emmys 69 år lange historie, er Donald den første svarte mannen som har vunnet Emmy for beste regi av en komedieserie.

Som artisten Childish Gambino har 34-åringen blitt nominert til syv Grammy-priser.
Se traileren til Atlanta Robbin’ Season, som starter med at Paper Boi ikke er like entusiatisk som den nerdete radio-DJ-en:
 

Se også: Atlanta er Twin Peaks for rappere 

 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer