Astrid S hyller Karpe Diems suksess via tøff throwback

10. nov 2015 kl. 00:00

Bonus: Se Astrid tolke Karpe.

A photo posted by Astrid S (@astridsofficial) on

S/o til artister som booster andre artister.


Sam Smith,
vi ser deg. Men vi har også lagt merke til at Astrid S er raus. I kveld var det ekstra tydelig, da hun delte et nyyyyydelig #tbt-bilde av Karpe Diem for sine 155.000 Instagram-følgere.
 
Rennebu-guri skriver at Oslo-duoen har
tre låter i topp 10, 700.000 video-views og 1,5 musikk-streams og
dobbelt A-listing hos P3 i løpet av bare fire dager. 

3/3 på topp 10, dobbelt A-lista på P3, 700’000 views og 1,5 mill streams PÅ 4 DAGER. #denfølelsen 😀 #heisannmontebello

A photo posted by Astrid S (@astridsofficial) on
Hos Spotify jekket Magdi og Chirag ned Justin Bieber i dag, da deres ekstra ekte låt «Lett å være rebell i kjellerleiligheten din» gikk opp forbi kanadierens «Sorry» med 174.168 streams om dagen. Karpe Diem er kun slått av Adele og «Hello»; verdens største hit. Karpes konserter i Trondheim, Drammen, Tromsø og to shows på Sentrum Scene i Oslo i vinter er for lengst utsolgt.


«Lett å være rebell» og «Hvite menn som pusher 50» ble i dag begge A-listet hos P3, noe som er sjelden kost. P3-sjef Mats Bugge husker ikke når det skjedde sist, men han skal finne det ut for oss.

730 snakket med Karpe Diem om den rå/brå suksessen til Heisann Montebello: – En bekreftelse på at folk fremdeles hører på tekster
Siden Astrid S kjører throwback-bilde med Karpe Diem, så kjører vi throwback-video hvor hun synger sin vri på Karpes «Her» under
Idol for snart tre år siden:

Astrid S bader på Island: Se videoen til hennes smash «Hyde»