Hopp til hovedinnhold
#WCE (STIAN ANDERSEN)

Astrid S: – Har aldri vært så forelsket at det tar pusten fra meg

#WCE (STIAN ANDERSEN)

Oppdatert: I løpet av det første døgnet streamet «Breathe» nesten 700 000 (!) ganger via Spotify, og går samtidig rett inn på 3. plass på den norske topplisten. Gratti$! 

10 måneder (føles som år) og 140 millioner Spotify-streams etter «Hurts so Good» er Astrid S eeeeendelig tilbake!

Med lekre «Breathe» teamer Rennebu-låtskriveren igjen opp med teamet til Max Martin i Stockholm, nærmere bestemt Oscar Holter og Rickard Göransson, samt LA-baserte Asia Whiteacre.

Ifølge Google Translate er den norske oversettelsen for «breathtaking» «fantastisk», så vi skal spare oss for å beskrive singelen på den måten. Men den er altså sjukt fin. (Neeesten så vi mister pusten!) 

Vi tok en prat med den ferske Spellemann-vinneren, se hva 20-åringen forteller om «Breathe», by:Larm-seieren og sitt grove (ish) Insta-bilde nedenfor. 

Fint som faen: Gjør deg klar til å få Wolf Cousin-produserte «Breathe» på hjernen: 

Hei Astrid!!! Hvordan er det å våkne opp når man er en av Norges største popstjerner og slipper ny singel?
 
– Haha. I forhold til at jeg slipper ny singel føles det litt som å ha bursdag. Man er litt nervøs, det kribler i magen og jeg får lov til å spise godteri til frokost.
 
Hva elsker du mest med din nye singel?
 
– Jeg liker at jeg aldri blir lei av den. Herregud … så mye jeg har hørt på den de siste månedene. Hvis det er lov å innrømme. 
 
Så klart! Hva eller hvem handler «Breathe» om? 
 
– Personlig har ikke jeg opplevd en så sterk forelskelse at noen tar pusten fra meg, men jeg har ofte det siste året måttet klype meg i armen. Jeg får gjøre så sinnssykt mye kult som jeg aldri hadde håpet eller forestilt meg at jeg skulle få gjøre, og det er vel kanskje de øyeblikkene som tar pusten fra meg. Spesielt når jeg står på scenen og alle synger med på ordene som jeg har skrevet på et fly hjem eller i dusjen. Det er kuuuuuult!
 
Hvis det er noe ved deg selv som artist som du ønsker å forbedre, hva vil det være?
 
– Alt! Jeg vil jo så klart bli bedre i alt. Bli en bedre låtskriver og bli bedre live for eksempel.

 


Hvis det er noe ved deg selv som menneske som du ønsker å forbedre, hva vil det være?
 
– Haha. Jeg har tenkt mye på i det siste at det er typisk at folk sier en god egenskap som en dårlig egenskap. Sånn «Min dårligste egenskap er at jeg må gjøre alt 100 %. Jeg jobber så sykt hardt og kan bli skikkelig utmattet :///». Hehe. Men det første jeg kommer på når jeg leser det spørsmålet, er at jeg synes Julie B er verdens mest omtenksomme og snille menneske. Hun inspirerer meg veldig til å ville bli en bedre person. Super klisjé <3<3<3<3
 
Tnååååå. Dere <3 De fleste sier at kirkekonserten din på by:Larm var eksepsjonelt lekker. Eller om du vil; lit af. Hvordan vil du beskrive kvelden?
 
– Jeg kan ikke huske sist gang jeg var så nervøs!!!! Jeg gikk frem og tilbake med klamme hender backstage, og ropte ut banneord på alle mulige språk. Men publikum var musestille og det ble skikkelig magisk. Etter konserten dro jeg ut med venner, sang for full hals til Julie som spilte på Rockefeller og danset til klokken 04:00.
Bortsett fra vennene dine: Hvilke norske artister elsker du mest om dagen? 
 
Sigrid!! Gleder meg til å høre mer fra henne.
 
E9! Men du, hva slags tilbakemeldinger fikk du på ananas-instaen din?
– At Magdi ikke skjønte hva jeg mente 😛
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer