Hopp til hovedinnhold
Astridpott? Astrid S er klar i den nye versjonen av Tre nøtter til Askepott <3 (Lars Hellebust/Storm Films AS)

Astrid S har hovedrollen i ny versjon av Tre nøtter til Askepott

Askepott får nytt liv!

Oppdatert 23. februar: Vi har en prins!

For få minutter siden delte skuespiller Cengiz Al at han spiller mot Astrid Smeplass i den moderne versjonen av Askepott.

– Halo dere!! Jeg var så heldig som fikk rollen som Prinsen i Tre nøtter til Askepott!!!🤴🏽😍Jeg gleder meg masse til å vise dere allerede. Fantastisk natur, fine hester vi har lært å ri på og en nydelig Askepott! Dette blir så bra😍

Askepott og prinsen anno 2021 (Instagram/davidvooo)

Cengiz er kjent fra Skam, Skal vi danse og Andregenerasjonen på NRK P3.

Les resten av den opprinnelige saken nedenfor!

Juleklassikeren Tři oříšky pro Popelku aka Tre nøtter til Askepott fra 1973 spilles inn på nytt i en moderne, norsk drakt. Det melder Universal Music via en pressemelding.

I hovedrollen som Askepott ser vi selveste Astrid Smeplass (24), som her debuterer som skuespiller.

– Jeg er så utrolig glad og ydmyk over å kunne fortelle at jeg har fått muligheten til å spille i min første film! Jeg trodde først det var en feil da jeg ble kontaktet, men etter flere runder med auditioner og samtaler med vår fantastiske regissør Cecilie Mosli, ble jeg spurt om jeg ville gjøre rollen som Askepott. Da ble jeg mildt sagt glad. Det er en historie jeg har et sterkt forhold til fra før, og som jeg nærmer meg med stor respekt. Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med dette og alle de talentfulle menneskene som er involvert i prosjektet, sier Astrid Smeplass.

– Astrid er et funn for meg som Askepott. Hun er tøff og modig, men har i tillegg en sensitivitet og tilstedeværelse som er helt unik. Jeg er så stolt over å presentere henne som heltinnen i vår historie!, sier regissør Cecilie Mosli.

Det er ikke kjent hvem som skal spille prinsen. Kanskje Kygo?

Hvis filmen i det hele tatt har en prins. I den nye versjonen understrekes det nemlig at Askepott selv er heltinnen.

Filmen viderefører arven fra klassikeren ved å ha en handlekraftig og selvstendig Askepott i hovedrollen. For Ikke alle prinsesser venter på å bli reddet!, står det i pressemeldingen.

Tři oříšky pro Popelku blir sett av 800 000 nordmenn på NRK hver julaften.

Astrid Smeplass tar over hovedrollen fra ikoniske Libuše Šafránková.

Libuše Šafránková og Pavel Travnicek i originalen (NRK)

Innspilingen av nye Tre nøtter til Askepott starter i dag.

Astrid S har postet flere hint på Instagram Story i det siste, og i dag deler hun sitt første bilde fra settet.

– Hei mine venner!!! Jeg har ikke postet noe på en stund, fordi jeg har vært opptatt med å lære meg å ri på hest og skyte pil og bue! Jeg har nemlig blitt spurt om å spille *les som Knut Risan* aaaaskepååått i Tre Nøtter Til Askepott. Første innspillingsdag i dag! 🌰🧝🏻‍♀️❄️ 🙂

Premieren blir i november.

Gleder oss!!

Se også: Kardashians deler Astrid S

Nyeste saker fra 730.no

Les mer