Hopp til hovedinnhold
Rakim Mayers alias A$AP Rocky (RCA/Sony)

A$AP Rocky varetektsfengsles i Stockholm i to uker

OPPDATERT FREDAG:

I dag ble det klart at A$AP Rocky varetektsfengsles i to uker. I mellomtiden skal politiet etterforske snuttene fra voldsepisoden og snakke med vitner.

Hvis han blir siktet og funnet skyldig, kan han ifølge TMZ  risikere opp til seks års fengsel i svensk fengsel.

Myndighetene skal ikke ha gått med på å heller beslaglegge passet og la ham vente i Sverige på hotellet sitt mens en eventuell siktelse vurderes. I lignende saker skal varetektsfengsling i Sverige vanligvis vare i omtrent tre dager.

New York-artisten måtte avlyse Kadetten og må nå kansellere flere konserter i Europa.

Les mer nedenfoer.

Bedre kok: A$AP Rocky på Rihanna-lansering i 2018 (Dimitrios Kambouris/Getty)

OPPRINNELIG SAK FRA ONSDAG: A$AP Rocky avlyser kveldens konsert på Kadetten grunnet en arrestasjon i Stockholm i natt, skriver Kadetten til 730.no.

– Han ble tatt inn på bakgrunn av en angivelig slåssepisode, og festivalen har fått opplyst at han tidligst vil slippe ut i morgen, fortsetter e-posten.

Se video av volden utenfor Max Hamburger i Stockholm her. Se Harlem-rapperens eget forsvar og snutter fra bråket som startet det hele her

– Det er beklagelig at det blir en avlysning så tett innpå åpning av dagens festivaldag, men dette er noe som er utenfor vår kontroll, sier festivalsjef Karina Næss Trosdahl.

– Jeg vil gjerne presisere at resten av dagens artister er på plass og har gjort lydprøver. Det lover godt for en knall avslutning, som ikke står tilbake for en fantastisk musikalsk gårsdag, som ble avsluttet med Cardi B, avslutter festivalsjefen.

Dagspass for onsdag refunderes. Man kan e-poste dokumentasjon til [email protected]

Mer Kadetten-kål: Halve Rae Sremmurd hevder han ble arrestert av sivilpoliti på Kadetten i går. Brødreduoen spiller etter planen klokken 20:05 i kveld.

Oppdatert: På nettstedet til Kadetten står det nå at Nora Collective (trolig med Arif i spissen) spiller fra 18-19-tiden.

Vi oppdaterer saken dersom det blir flere endringer i programmet.

Se også: Cardi laget kaos i Sandvika – se snutter fra gårsdagen!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer