Hopp til hovedinnhold
1... 2... 3! (INSTAGRAM.COM/KYGOMUSIC) 

Åsåm update! Slik spyr du regnebue på Snapchat

1… 2… 3! (INSTAGRAM.COM/KYGOMUSIC) 


Herreguri, hvem hadde med hånden på hjertet trodd at Snapchat skulle bli noe annet enn en flørteapp for kidsa? Det hvite spøkelset kaster ut ferske, nyskapende funksjoner mange ganger i året, og er for mange langt viktigere enn både Facebook og Instagram. 

I kveld ble appen nok en gang oppdatert, med sin kuleste nye funksjon på lenge. 

1) Linser
 
Som du kanskje allerede har sett har du nå mulighet til å både få hjerter i øynene og spy regnbuer via Snapchat. Det eneste du må gjøre er å oppdatere til seneste versjon, og så holde inne på skjermen over ansiktet ditt når du skal ta et bilde eller videoklipp av deg selv.

Det er litt vanskelig i starten, men du skal få opp beskjed om å f.eks. åpne munnen. 

Snapchat kaller funksjonen lenses, og det er en rekke nye «filter» du kan legge over ditt eget selfie. 


Se eksempelvideo via Kygo: 

Saken fortsetter under 

This new song I’m working on got me feeling like…🎶🌈😁

En video publisert av Kygo (@kygomusic)


De andre «linsene» kan du få lov til å utforske selv.

PS: Vi får meldinger om at noen sliter med å bruke linsene. Hvis appen ikke oppdateres automatisk må du gå inn i App Store og hente seneste versjon. Funksjonen skal også være tilgjengelig for Android, men ikke for alle versjoner akkurat nå.  


2) Trofesamling 

En annen kul ny funksjon er «trofésamlingen», som for noen ble introdusert allerede ved forrige oppdatering.

Trykk på det lille hvite eller gule spøkelset øverst i midten når du er i kameramodus, og trykk så på det lille troféet over Snapchat-koden din.


Der finner du din egen trofésamling, som rett og slett er en et bevis på alt det viktige du har oppnådd på Snapchat. For eksempel å sende en videosnap, eller å ha klart å samle opp 10 000 poeng. (Eller mye mer, sjekk din egen score!) 

Fortsetter under3) Replay 

Den siste «nye» funksjonen koster penger. 

Trolig ikke noe folk flest vil bruke mye penger på, men en forsiktig start fra Snapchat som selvfølgelig ønsker å tjene penger på tjenesten sin. 

Hittil har man bare kunnet spille av en snap på nytt én gang per dag. Fra og med i dag kan man spille av flere, men det vil koste 0.99 dollar pr. gang. Tjenesten er foreløpig kun tilgjengelig i USA, og vil trolig koste rundt 10 kroner når den lanseres i Norge. 

Se også: De neste emojiene blir fantastiske 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer