Hopp til hovedinnhold
LILO I MACHETE (OVERNIGHT/FOX)

Åsåm-alarm: Machete

Det hadde kanskje vært finere hvis det var Jessica Alba som slikket denne kraftige, lange, svære, glinsende pistolen, men vi får ta til takke med Lindsay Lohan i nonnedrakt.

Machete, basert på den falske traileren i forkant av Robert Rodriguez’ 2007-film Planet Terror (alias halve Grindhouse), har fått en ny trailer hvor den porno– og fengselsaktuelle gladjenta dessverre ikke dukker opp, men den blir action med blant andre Jessica, Michelle Rodriguez, Don Johnson, Robert De Niro, Cheech Marin og regissørens latin-amerikanske bad guy-fetter Danny Trejo i hovedrollen.

Filmen ble skrevet i 1993, to år før Trejo spilte i Roberts gjennombrudd Desperado med Antonio Banderas og yppige, vellystige Salma Hayek.
NB! Det er ikke sikkert at vi kan stole helt på denne råtøffe Machete-traileren heller. Les nedenfor.


I en av trailerne til Robert Rodriguez’ Predators treffer monsternes lasersikte Adrien Brodys karakter Royce over hele kroppen – noe mange synes var stor stas – mens scenen i filmen bare har én prikk. Pirkete, men dog sleipt.

Rodriguez legger seg ikke flat når MTV spør ham om lureriet.

– Mange av mine filmer har trailershots som er skutt kun for traileren, slik at folk ikke har sett filmen på forhånd, men får en følelse av hva det skal representere.

Okay, men det er likevel løgn?
TIL VENSTRE: FRA TRAILEREN, TIL HØYRE: FRA FILMEN (OVERNIGHT/FOX)

Se den stilige traileren: Her! Machete har USA-premiere i september, november i Norge. Predators starter på norske kinoer 6. august.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer