Hopp til hovedinnhold
YOLO (TV2 SUMO)

Artig serietips: Når du tror jorda snart går under

YOLO (TV2 SUMO)

Det er så viktig å leve ut livet sitt, du vet: ikke ta ting for høytidelig, og bare gjøre litt som en føler for. Innstillingen er kanskje lettere å iaktta om du er fullt overbevist at du ikke har lenge igjen å leve, noe Xavier (Joshua Sasse) er 100 % sikker på.


I
No Tomorrow har han nemlig erklært at en asteroide er på vei til å kræsje i jorden om bare et par måneder, og dermed må hans «apocalyst» kunne krysses av før det er over og ut.

Om du fortsatt ikke skjønner, Xavier har en bucket list, en sånn liste over ting han vil gjøre før han dør. Siden hans lille forskning tilsier at jorden utslettes ganske snart har han hastverk, og lever en livsstil som ikke føles like normalt for alle andre beboere i Seattle.

Her kommer Evie (Tori Anderson,
Satisfaction, Open Heart, Smallville) inn, en ung frøken som sitter fast i en jobb hun ikke trives så alt for mye i. Kjekk som mr. X er skal det ikke mye til før forelskelsen er et faktum, og hans innstilling til livet viser seg å være hakket mer interessant enn mr. eks alias Timothy (Jesse Rath, Assassin’s Creed: Lineage).

Fortsetter nedenfor.
NÅR DET HAN SIER FLYTTER FOKUSET FRA DET FAKTUM AT LUA IKKE DEKKER ØRA (TV2 SUMO)
No Tomorrow premierte på The CW i oktober, men de første episodene er å finne på TV2 Sumo akkurat nå. Det er en ganske artig serie, litt klisjé – eller hva skal en si. Det er ikke de største overraskelsene i verken karakterer eller manus, men likevel kan selv den mins leende person ta seg selv i å bryte ut i et og annet godt skratt.

Det at skuespillerne er såpass ukjente (om forlatelse, hvis noen av dere er fans…) gjør at en virkelig blir kjent med rollene, og de får sitt eget liv.


The Good Wife– og Jane The Virgin-produsent Corinne Brinkerhoff står blant annet bak, og kritikere virker å like TV2 Sumos No Tomorrow.

– Det skarpe manuset og den crispe regisseringen i premieren gjør deg hektet med forskjellige tvister, og Anderson pluss Sasse er på merkelig vis tiltrekkende, skriver Entertainment Weekly.

Fra 730 blir det terningkast… Mellom 4 og 5.

4 fordi det ikke er en sånn tungvekter en faktisk lager sin første Facebook-status på fem år for, men en 5’er fordi No Tomorrow er gjennomført artig. I tillegg tilbyr Tori Anderson et annet overrasket/surleppe-ansikt enn det Hollywood-skuespillere har brukt opp de seneste tiår, så da er det gyldig grunn for terningkast 5 da?

Tydeligvis!

Sjekk traileren på TV2 Sumos nye serie der både humor og viktige tema presenteres:

Se også: Når du er bedre enn gutta i baseball

Nyeste saker fra 730.no

Les mer