Hopp til hovedinnhold
ANGIVELIG IKKE AMERIKANSK (PARAS GRIFFIN/GETTY IMAGES)

Arrestert for å være britisk statsborger uten gyldig visum i USA

ANGIVELIG IKKE AMERIKANSK (PARAS GRIFFIN/GETTY IMAGES)

Sha Yaa Bin Abraham-Joseph alias 21 Savage er en britisk statsborger uten oppholdstillatelse i USA hevder ICE (U.S. Immigration and Customs Enforcement). Den Grammy-nominerte rapperen ble derfor arrestert i Atlanta på lørdag, ifølge en ICE-talsmann skriver CNN.

26-åringens biografi sier at han er født i DeKalb County i Georgia. ICE mener at han kom til USA som 12-åring med lovlig visum, men at han ble igjen i USA da visumet gikk ut i 2006. Det er ennå ikke offentliggjort hvor i Storbritannia trebarnsfaren angivelig kommer fra.


ICE minner om at 21 Savage i tillegg til å oppholde seg ulovlig i USA, har en narkodom fra 2014. Myndighetene har startet prosessen med å få
ham utlevert fra USA.


For tre uker siden gikk 21 Savages andre album
I Am > I Was inn på 1. plass på Billboard 200 – en rekord for en (angivelig) britisk rapper. Platen debuterte på 7. plass på VG-lista. 
 
Etter det 730 erfarer, har 21 aldri hatt en konsert utenfor USA, noe som er sjelden kost for amerikanske rappere. 21 skal på turné med Post Malone i Nord-Europa, men er ikke med Posty til Canada, noe som fikk mange fans til å reagere. 
På fredag slapp 21 Savage sin nye video med J. Cole 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer