Hopp til hovedinnhold
UNIVERSAL MUSIC-STJERNENE ASTRID S OG ARIANA G (INSTAGRAM)

Ariana Grande svarer Astrid S på Twitter etter miljøkritikk

Ariana Grande overrasker Astrid Smeplass ved å skrive til henne på Twitter.

I mai 2017 mistet 23 mennesker livet etter at en bombe gikk av etter Ariana Grandes konsert i Manchester. Etter noen avlysninger fortsatte hun turnéen med skjerpet sikkerhet, og i mars er hun endelig klar for sin første (nye) verdensturné siden terroren.

Sikkerhet står naturlig nok øverst på prioriteringslisten til Sweetener Tour, men flere stiller spørsmål ved noen av tiltakene. Ariana Grande forbyr nemlig alle former for vanlige ryggsekker, vesker og lignende – alt må være gjennomsiktig for å slippe gjennom sikkerhetssjekken. En fin tanke, men det betyr også at hundretusenvis av mennesker må gå til innkjøp av vesker av plast dersom de skal ha med seg skrotet sitt inn på arenaene.

Samtidig lanserer Ariana Grande en stilig tilbehørskolleksjon med rimelige vesker og en rumpetaske i gjennomsiktig plast.

(Pris: 10 dollar.)

ariana grande astrid s twitter astrid smeplass tweet

25-åringen understreker via Twitter at man ikke kjøpe Ariana Grande-merch før konserten, alle former for gjennomsiktige vesker/sekker er lov.

Astrid S, som er i New York for å blant annet gjeste TV-show, er en av de som stiller seg undrende til den store plastbruken.

– Alle kjøper gjennomsiktige vesker til en arena-turné, er ikke det VELDIG mye plast?, skriver hun.

Astrid understreker at hun ikke ønsker å kaste skygge på Ariana, og er enig i at sikkerheten selvsagt må komme først. Samtidig lurer hun på om det ikke finnes noen bedre løsninger enn at så mange mennesker skal gå til innkjøp av plast-produkter.

Trønderen synes også det er leit hvis Ariana bidrar til å gjøre plagg- og tilbehør i plast til en (enda større) trend.

Noen timer senere svarer Ariana Grande Astrid S – selv om Ari ikke er tagget i den opprinnelige tweeten til Astrid.

Ari skriver at hun ikke har makt nok til å endre sikkerhetrutinene på arenaene (som allerede er mye bedre enn de var før), og sier at hun vet at Astrid ikke stiller spørsmål ved dem, fordi… Det hadde jo vært helt vilt. Men hun skjønner helt hva Astrid mener altså 🙂 🙂

Ariana svarer også på en tweet som understreker at plastveskene er gjenbrukbare.

På mandag holdt Astrid S en utsolgt konsert i Los Angeles, se 730s video nedenfor. I morgen er hun som nevnt klar for sin første store TV-opptreden i USA, før hun holder en ny konsert i New York. I april og mai drar hun på en kort USA-turné, da som support for Zara Larsson. 

For litt siden covret Astrid S «thank u, next» ved å synge om sine egne ekser – se video!

Se også 730 x Alec Benjamin: – Astrid S har favorittlåten min akkurat nå

Nyeste saker fra 730.no

Les mer