Hopp til hovedinnhold
Ariana Grande på Grammy-utdelingen i Los Angeles i januar 2020 (Robin Marchant/Getty)
Ariana Grande på Grammy-utdelingen i Los Angeles i januar 2020 (Robin Marchant/Getty)

Ariana Grande ber Rihanna slippe ny musikk

Er det noe Rihanna hater, er det fans som maser om at hun skal slippe ny musikk.

Men Ariana Grande er lei av å vente og hun klarer ikke å holde seg.

– Jeg er virkelig glad for at Rihanna legger så mye innsats [i musikken]. Det betyr mye, sier Ari til Apple Music.

– Jeg hører på ANTI hver dag. Jeg tror det er på tide, jeg trenger det. Du vet hva jeg mener? Sorry… Hun kommer til å hate meg for at jeg sier det, men jeg trenger virkelig [det nye albumet]…

Throwback: Det er ikke mange bilder av Rihanna og Ariana Grande sammen, men her er et fra iHeartRadio Music Awards i Los Angeles i 2014 (Jason Merritt/Getty)

Throwback: Det er ikke mange bilder av Rihanna og Ariana sammen, men her er et fra iHeartRadio Music Awards i Los Angeles i 2014 (Jason Merritt/Getty)

Ariana Grande forstår at Rihanna er opptatt med mote-businessen sin, men ber henne ta en kort pause til fordel for musikken.

– Kan du bare poste det og så gå tilbake til jobben? Og jeg kjøper underbuksene… Jeg kjøper sminken… Jeg streamer ANTI. Jeg streamer Unapologetic. Jeg streamer Loud. Hver dag. Jeg gjør virkelig det og jeg støtter henne, men jeg trenger at du trykker «send» og poster [albumet] og lar oss få det.

Den Los Angeles-baserte Florida-jenta, som fyller 27 i neste måned, er også veldig stor fan av Doja Cat, og røper at de skal slippe en sang sammen.

Ariana Grande feat. Doja Cat coming soon (RCA/Sony)

Ariana Grande feat. Doja Cat coming soon (RCA/Sony)

– Jeg er besatt av henne! Jeg elsker henne. Jeg fikk jobbe med henne tidligere i år med en sang jeg vil spare til det er på tide å slippe [musikk] igjen. Men jeg elsker henne så mye. Jeg elsker hennes personlighet, sier Ari til Zane Lowe.

– Jeg elsker det hun tilfører musikkmessig, hun er virkelig en frisk pust. Jeg synes hun er brilliant og så talentfull.

Da Ariana Grande sendte Doja Cat den ferdige sangen de laget, var Doja i dusjen.

– Hun twerket så hardt at parykken hennes falt helt av… Hun går løs [på låten] og den er så morsom, jeg elsker den. Den er min favorittlåt så langt.

Se også: Doja Cat lovet å stille toppløs hvis hun tok førsteplassen på Billboard Hot 100 – noe hun gjorde

Mac Miller og Ariana Grande på MTV Video Music Awards i Madison Square Garden i 2016 (Jeff Kravitz/FilmMagic)

Mac Miller og Ariana Grande på MTV Video Music Awards i Madison Square Garden i 2016 (Jeff Kravitz/FilmMagic)

Ariana Grandes eks Mac Miller, hvis 10 år gamle gjennombrudds-mixtape ble nylig sluppet på streaming, nevnes også.

– Han var en person som bokstavelig talt ga hvert eneste sekund av sine tanker og tid og liv til sin musikk. Og jeg synes dette er så tydelig når det kommer til [musikken] han etterlot til oss… Det er en vakker gave som jeg tror han rørte verdenen med.

Hun snakker også om sin duett med Justin Bieber, «Stuck With U»; til inntekt til organisasjonen First Responders Children’s Fund.

– Vi ville bare lage noe gøy som også hjelper og får folk til å føle seg mindre alene. Eller forhåpentligvis litt oppløftende, sier Ari om sangen, hvor deres manager Scooter Braun er kreditert som låtskriver.

– Jeg tror det bokstavelig talt er en veldig isolerende tid for folk mentalt sett. Vi ville gi ut musikk fordi musikk er den tingen som gjør at folk føler seg bra. Det er tingen som snakker til folks humør og vi ville løfte dem.

Se den nye musikkvideoen her – hvor Justin Bieber har med kona Haileu og Ariana Grande har med sin nye kjæreste Dalton Gomez.

Se også:

Rihanna snakker om statusen på albumet – og livet: Nysingel og lei av å «tolerere dritt»

Mjau! 730.no ringte opp Doja Cat i karantene

Nyeste saker fra 730.no

Les mer