Ariana Grande og Iggy Azalea har 99 problemer (inkl. gutter?)

1. mai 2014 kl. 00:00
HØRES UT SOM EN UNG MARIAH (UNIVERSAL)
HØRES UT SOM EN UNG MARIAH (UNIVERSAL)


På debutalbumet Yours Truly fikk Ariana Grande vist at hun synger like bra som hun ser ut. Et drøyt halvår senere er Florida-jenta ute med første singel fra oppfølgerplaten. «Problem», som ble sluppet i dag, med Iggy Azalea som gjest, produsert av Max Martin og Savan Kotecha.

Hva er problemet?

– Å vite at du har det best uten noen, men så kan du ikke motstå dem og trenger dem uansett hva, twitret den snart 21 år gamle sanger-sangskriver-skuespilleren om låten.

Men australske, albumaktuelle Iggy konkluderer (på flytende amerikansk) med at fyren hun har/hadde lyst på ikke er et problem.

– There’s a million you’s baby boy, so don’t be dumb / I got 99 problems but you won’t be one

I natt ble Pharrell og hans «Happy» jekket ned fra førsteplassen til amerikanske iTunes av Ariana, Iggy og Zedd. Nedenfor bør du kjapt kunne høre at trioen har laget en smash.

OPPDATERT: Ifølge Ariana så satte hun rekord: «Problem» tok #1 kun 37 minutter etter at den ble sluppet, noe som ikke har skjedd før. Salute!


Hennes kommende album er blant annet produsert av Zedd. Fun fact 1: Han som hvisker i refrenget ovenfor er Kanye Wests rapper Big Sean. Fun fact 2: Ariana har samme manager som Justin Bieber – Scooter Braun, så en duett med JT blir det garra.


PS: Den nye Mariah Carey? Møt stjerneskuddet Ariana Grande