Hopp til hovedinnhold
FØLGER OPP #FAIL MED #FAIL (INSTAGRAM)

Ariana Grande forandret tatoveringen – skrev feil igjen

FØLGER OPP #FAIL MED #FAIL (INSTAGRAM)

Det som skulle bli en feiring av «7 rings» – verdens mest populære låt akkurat nå – ble en fadese. Ariana Grande skulle tatovere «syv ringer» på japansk i håndflaten, men det gjorde så vondt at hun avbrøt seansen. Istedenfor «syv ringer» ble tatoveringen til «liten japansk kullgrill».  


I natt norsk tid skulle Ari redigere tatoveringen. Uten hell.

– Litt bedre, takk til min veileder for å hjelpe meg å fikse og @kanenavasard (tatovøren Kane Navasard) for å være en legende og til legen min for lidocaine (bedøvelsemiddel), skriver stjernen på sin Insta Story.


– R.I.P. lille kullgrill. Savner deg. Jeg likte deg faktisk veldig godt. 


Men ifølge flere japanere står det fortsatt ikke «syv ringer». Tatovøren la til ordet «finger», så Ariana Grande har nå «japansk grillfinger» tatovert i håndflaten.

Sangeren har forøvrig over 30 tatoveringer, og hun har erfaring med redigering av blekket sitt. 25-åringen har blant annet gjort om fingertattisen «Pete» – etter eksen Pete Davidson – til et hjerte. 
 
I tillegg forandret hun tatoveringen «8414», brannmannummeret til Petes far, som døde i 9/11) til «Myron»; hunden til eksen Mac Miller.  
 
Ari kan trøste seg med at «7 rings», som hun har skrevet med blant andre Tayla Parx, er nummer 1 i 14 land. (Men på 28. plass i Japan.)
 
I går feiret Pete Davidson bursdagen til sin helt Kid Cudi sammen med to andre stjerner: Se her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer