Hopp til hovedinnhold
#TB TIL EN CUTE DAG (INSTAGRAM)

Ariana Grande feirer jul med eksen :)

#TB TIL EN CUTE DAG (INSTAGRAM)

Bruddet til Ariana Grande og Ricky Alvarez var angivelig så utrivelig at danseren ble sparket midt i turnéen. (Ja, Ricky jobbet for kjæresten sin før de ble sammen.)

Men etter «thank u, next», hvor Ricky får shoutout, har det tidligere paret blitt venner igjen. Så gode venner at de nå feiret jul sammen <3

Se en oversikt over alle de kjente eksene til Ariana Grande her

Denne uken dukket det opp flere bevis på at Ricky og Ariana virkelig har funnet tonen sammen igjen. Eks-paret har ikke postet om hverandre, men andre venner har lagt ut Instagram Stories hvor man ser Ricky i bakgrunnen.

Anledningen skal ha vært en julemiddag 25. desember, dagen amerikanere vanligvis feirer med den nærmeste familien sin. 

Se dette innlegget på Instagram

@rickyrozay at @arianagrande house last night…..ppl think they r getting back together……☕️☕️☕️☕️ what if?!? rickiana stans are crying rn #rickiana

Et innlegg delt av ~ ∀ ♡ (@moonlight.raindropz)


Et «nytt» kosebilde av Ariana og Ricky sirkulerer også blant fankontoer, men det ser ut til å være tatt for flere år siden. 
Tidligere i desember designet danseren coveret til «Imagine»: 


Ari og Ricky har vært gjennom tykt og tynt sammen, det var tross alt han som stod ved hennes side da Ariana slikket en donut og sa at hun hater amerikanere

Ricky svarte med humor da «thank u, next» ble sluppet. Ariana repostet og beklaget at han fikk det «verste» verset. Ønskereprise fra 2016: 


For noen uker siden ba Ariana fans om å chille – hun og Ricky er bare venner igjen. Så da får vi tro på det enn så lenge. 

«thank u, next» ble Ariana Grandes aller første #1 på Billboard. Denne uken beholder hun førsteplassen, som hun har hatt seks av syv uker. 

Se også: «thank u, next» på norsk

Nyeste saker fra 730.no

Les mer