Hopp til hovedinnhold

Ariana Grande bekrefter Cashmere Cat og LidoLido

H.E.I.S.A.N.N. (UNIVERSAL)

«It ain’t final ’til it’s vinyl» er en uttrykk vi har lært av Stargate. Det betyr at man nesten aldri helt sikkert vet hvilke låter som kommer med på et album før det er ute. Det er derfor lurt å ikke selge skinnet før bjørnet er skutt. Eller altså før «the placement» er bekreftet. Vi har hørt at Cashmere Cat har produsert «Be My Baby» superstjernen, sammen med Lido (alias LidoLido). Nå bekrefter 21-åringen at låten kommer med på hennes andre album, My Everything, som slippes i neste måned. (Mer om LidoLidos nye navn, stil og internasjonale lansering her.)
 
Fortsetter nedenfor.

CASHMERE CAT & LIDO  (WINDISH, PELICAN FLY)

Breialt nok har katten igjen fått navnet sitt kreditert med artisten: Ariana Grande feat. Cashmere Cat «Be My Baby». Det samme skjedde da han produserte Ludacris’ ferske singel. (Nordmannen er til og med i musikkvideoen.)

Halden- og Tysvær-gutta er i godt lag på albumet til Ariana. Den vidunderlige Florida-jenta med supersangstemmen har som kjent en global smash med «Problem», produsert av den svenske poplegenden Max Martin, mens oppfølgeren er «Break Free» er gjort av 24 år gamle tyske-russiske Zedd.
Ellers har Ariana med bidrag fra Kanye Wests artist Big Sean, Childish Gambino, The Weeknd, A$AP Ferg, Harry Styles og Cashmere Cats mentor Benny Blanco.

Salute Cashmere Cat og Lido!
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer