Hopp til hovedinnhold
Ariana Grande yes and ethan slater album ny singel
Ariana Grande lurer på hvorfor du bryr deg så mye om hvem sin p*** hun rir? 🐎 (Instagram/arianagrande)

Ariana Grande adresserer sitt ferske forhold i yes, and?

Artisten fikk med seg at hun og Ethan Slater ble en snakkis i sommer. Nå kommenterer hun det i sin nye singel.

I dag slapp Ariana Grande (født i 93) sin nye singel fra sitt kommende syvende album. Flere tror allerede at de vet hva navnet blir. Men mer om det senere.

Den første – old-school Madonna-ish – Max Martin-produserte låten (med vokal som Dua Lipa hadde klart å synge) har fått tittelen «yes, and?», hvor 30-åringen blant annet adresserer sommerens mest wicked opplegg.

Du vet, da hun startet et forhold med den daværende gifte mannen Ethan Slater, som også nokså nylig hadde blitt far. «yes, and?»-sangeren var på sin side nylig separert fra sin tidligere ektemann Dalton Gomez.

Man skulle kanskje tro at det ikke er så fryktelig rart at folk flest stilte seg bittelitt kritiske til hvordan dette angivelig gikk for seg.

Ariana Grande lurer dog på hvorfor folk bryr seg så mye om hvem sin penis hun rir.

Ariana Grande Ethan Slater Lilly Jay Dalton Gomez
Wicked opplegg? (Andrew Toth/Getty, Instagram/arianagrande)

– Your business is your business and mine is mine / Why do you care so much whose **** i ride, spør Ari i sin nye låt.

I et annet vers synger hun også om hvor ferdig hun er med å bry seg om hva folk tenker. Hun har heller ingen planer om å endre måten hun lever sitt mest autentiske liv.

Now, I’m so done with caring / What you think, no, I won’t hide / Underneath your own projections / Or change my most authentic life.

Foruten om romanse-rabalderet ber Ariana nok en gang også folk om å slutte å kommentere kroppen hennes. Noe hun fikk skryt av Bella Hadid for å adressere på TikTok i fjor.

– Don’t comment on my body, do not reply, ber hun pent om i den nye singelen.

Lytt til den nye låten nedenfor.

«yes, and?» gjør det bra og suser rett inn på en førsteplass hos iTunes i 50 land. (Hvis du husker iTunes.)

I tillegg trender Ari og hennes nye singel på X. Men her er reaksjonene noe delt.

Mange er overlykkelige og lever for artistens nye låt. En god del elsker også at hun kommer med et lite stikk til de som interesserer seg i overkant mye i kjærlighetslivet hennes.

Andre synes det er forkastelig at hun tar så lett på å ha splittet en familie.

Se flere reaksjoner nedenfor.

«yes, and?» er den første singelen fra Ariana Grande sitt syvende studio album.

Og flere fans tror som nevnt at de allerede vet hva tittelen blir, nemlig Eternal Sunshine.

I forkant av slippet delte artisten en liten snutt på Instagram. Denne inneholdt en rød lapp med skriften «ag7», så vel som noen koordinater.

Hobbydetektiver har funnet ut at disse koordinatene leder til Montauk, New York – en viktig lokasjon fra filmen Eternal Sunshine of the Spotless Mind med Kate Winslet og Jim Carrey.

Ariantors vet hvor stor fan hun er av sistnevnte, og mange legger merke til at Eternal Sunshine har de samme initialene som hennes nye boo.

I tillegg påpeker flere at filmen var en av hennes ekskjæreste – Mac Miller – sine favoritter. Og Ari har ikke vært fremmed for å komme med noen hyllester til den avdøde rapperen i låtene sine.

Artisten har ikke bekreftet albumtittelen så langt, men mange tolker faktumet av at hun nylig kommenterte et hjerte på en Instagram-post av en scene fra filmen som en bekreftelse.

Tiden vil vise.

Se også: Nå er den første teaseren til biopic-filmen om Amy Winehouse her

Nyeste saker fra 730.no

Les mer