Hopp til hovedinnhold
DU KAN RIVE EN BYGNING, MEN ALDRI FJERNE FORTIDEN (HANDMADE FILMS IN NORWEGIAN WOODS)

Årets skumleste norske film? Se traileren til Villmark 2

DU KAN RIVE EN BYGNING, MEN ALDRI FJERNE FORTIDEN (HANDMADE FILMS IN NORWEGIAN WOODS)

I 2003 skremte Villmark hele Norge via 155.000 solgte kinobilletter og 100.000 DVD’er, og ble belønnet med to Amanda-nominasjoner. Grøsseren med Kristoffer Joner og Samsaya er spillefilmdebuten til regissør Pål Øie, som i etterkant har lekt med tanken om en frittstående oppfølger. Noe som endelig er i boks: Villmark 2 har premiere 9. oktober.
 
Se den nye traileren nedenfor.

HEISANN MADS (HANDMADE FILMS IN NORWEGIAN WOODS)


Handlingen er lagt til et forlatt, forfalt sanatorium på et øde fjell dypt inne i skogen, hvor en gammel vaktmester passer på at mennesker og dyr ikke tar seg inn i den gedigne bygningen. Når en arbeidsgruppe skal se etter miljøfarlig avfall før bygget skal skal rives, så går det galt, og etterhvert røpes stedets fæle fortid. Prikk prikk prikk.

EN REDD ELLEN (HANDMADE FILMS IN NORWEGIAN WOODS)


I hovedrollene finner vi
Ellen Dorrit Petersen (Blind, Iskyss, deUSYNLIGE) og Anders Baasmo Christiansen (Børning, Kon-Tiki, DAG, Nord, Buddy), samt Mads Sjøgård Pettersen (bildet ovenfor), Baard Owe, Tomas Norström og Renate Reinsve. Pål har skrevet manus med Kjersti Helen Rasmussen, mens Einar Loftesnes og Bendik Heggen Strønstad har produsert.

Se traileren til Villmark 2 her – hvis du tør:

 
PS: Goodnight Mommy = et annet stilig + skrekkelig filmtips: Mamma har blitt så rar etter at hun kom hjem fra sykehuset…?

Nyeste saker fra 730.no

Les mer