Hopp til hovedinnhold
Triana Iglesias med Paradise Hotel sin viktigste gjenstand (TV3)

730.no anmelder årets Paradise Hotel-deltagere

Sesong 12 av Paradise Hotel er i gang!

Mange har gledet seg til gjensynet med flaggskipet til TV3. Nordmenn trenger jo noe å glo på. Spesielt nå.

Nytt av året er at det blir to sesonger på rad, men med kun to episoder i uken.

Rollebesetningen håndplukkes blant – det vi gjetter – er tusenvis av tørste søkere, og også i år finner vi mye spennende norsk ungdom.

Vil de klare å underholde? Det er nettopp dét vi vil gå til grunns i etter de to første episodene. Vi skal nemlig kaste terning på årets cast.

Gjengen vurderes selvsagt ikke etter utseendet. Det har TV3 nok fokus på i introvideoene.

Etter å ha sett to episoder av Paradise Hotel sesong 12 tar vi utgangspunkt i disse kriteriene:

* Energi

* Godhet/hjertevarme

* Underholdningsverdi 

Det er viktig å gi av seg selv, og det er viktig å være grei med hverandre.

Deltagerne, som stort satt inntar slags karakter, vurderes etter hvordan de fremstår gjennom skjermen. Dommen sier selvsagt ikke noe om hvordan de er irl når kameraene er skrudd av. Dette er like lettbeint som TV-showet.

Okay, da kjører vi!

Tobias Tehrani (22) fra Fredrikstad

Tobias (Roy Darvik/TV 3)

Den vi kanskje har sett og hørt minst fra er Tobias. Han kjenner en av jentene fra før, og dette er en av få samtaler vi husker fra ham etter de to første episodene. For all del virker Tobben som en veldig trivelig fyr, men vi vil gjerne ha mer av det gode. HÅPER PÅ MER AV DET GODE <3!

 

Ida Johansen Aaserud (20) fra Gran

Ida (Roy Darvik/TV3)

Ida som er fra samme sted som Martin; en kar vi kommer tilbake til. GLED DEG. Uansett, Ida snakker ikke like varmt om Martin som han snakker om henne. Noe hun heller ikke legger særlig skjul på. Energien er også på langt nær like høyt som nivået til Martin. Men når hun først er fornøyd, er hun ganske positiv. Det blir gøy å se Ida blomstre utover i sesongen, men foreløpig virker hun ikke som gjengens mest hjertevarme. Dette vil trolig endre seg snart!

 

Sania Smestad (24) fra Strømmen

Sania (Roy Darvik/TV3)

Sania virker som en livsglad jente – med mye energi. Hun kaller seg selv den kvinnelige versjonen av – den snart nevnte – Martin. Eller var han den mannlige versjonen av henne? Husker ikke. Til tider er hun dog litt rask til å sette merkelapp på folk. Uansett har hun bidratt til god stemning i de to første episodene. Vi håper resten av sesongen inneholder mye av snille, artige Sania <3!

 

Karl Fredrik Førli (20) fra Larvik

Karl Fredrik (Roy Darvik/TV3)

Karl Fredrik virker som en rolig og sindig type, men også positiv til det meste. Han har ikke et vondt ord å si om noen, men så har vi heller ikke fått se så veldig mye til ham ennå. (Bortsett fra på TikTok!) Tipper han straks stikker seg mer frem og bidrar med mer underholdning.

 

Yasmine San Miguel Moussaou (21) fra Fredrikstad

Yasmine (Roy Darvik/TV3)

Å være raus med komplimenter er en god egenskap, og der scorer Yasmine knallhøyt! I hvert fall til dem hun liker. Østfoldingen virker også lojal, grei og superpositiv. Likevel kunne hun vist seg enda mer. Når det skjer, vil vi se mer av den gode energien vi allerede har sett hos henne.

 

Axel K*****e (20) fra Oslo

Axel Kleivane

Axel (Roy Darvik/TV3)

I intro-videoen sin starter Axel med å si at han er prinsippfast, og ikke er redd for å si fra. Særlig når det gjelder urettferdighet og mobbing. Hjertevarmen scorer han dermed høyt på <3! Han er en rolig type, som jobber for å få vilja (partneren) sin. Man trenger absolutt ikke være i hundre (og ti prosent) hele tiden for å være underholdende, men vi vil gjerne se enda mer av hva Axel kan by på. Vi har dog stor tro på denne Oslo-gutten.

 

Hanna Holterman Semb (21) fra Tromsø

Hanna (Roy Darvik/TV3)

Selv om Hanna ikke smiler så ofte, og kanskje har et veldig nordnorsk tonefall (hennes ord!), er hun ikke nødvendigvis sur. Men hun er heldigvis også blid, og kan fortelle oss at det ordner seg – uansett. Viktig nå om dagen! Det har ikke vært mye negativitet fra Hanna, og alt i alt virker hun foreløpig som en av dem som underholder oss mest.

 

Emil Wille Gramstad (20) fra Sandnes

Emil (Roy Darvik/TV3)

Det virker som mottoet til Emil er at om man har et bredt smil, er det viktig å bruke det. Altså smiler han mye. Man hører stadig stemmen hans, men ellers har vi ikke fått så mye inntrykk av hvordan han bidrar på underholdningsdelen. Med andre ord blir det spennende å følge med på om vi blir mer kjent med rogalendingen fremover <3!

 

Jenny Hagen (23) fra Bergen

Jenny (Roy Darvik/TV 3)

Jenny startet med å sjarmere alle guttene i senk på første møte. Hun er svært positiv, i tillegg til at hun stilte spørsmålstegn ved at noen snakket negativt om sin midlertidige partner. God egenskap, Jenny! Forhåpentligvis bidrar også hun mer på underholdningen og gir enda mer av sitt flotte selv utover. Vi har trua!

 

Even Langås Kvam (21) fra Orkanger

Even (Roy Darvik/TV 3)

Selvutnevnt livsnyter på daglig basis. Høy selvtillit er viktig, men man skal være forsiktig for at det ikke bikker over i intens selvopptatthet. Sånn kan det kanskje være å få rollen som en viss karakter. Håper Even bryr seg om annet enn å få seg et ligg i løpet av denne sesongen. Even virker blid og imøtekommende, forhåpentligvis ikke grunnet kun én intensjon 😔

 

Martin Heier (21) fra Gran

Martin (Roy Darvik/TV3)

Vi ender godt med den allerede legendariske Martin! En heidundrandes livlig type. Godsnuten sier at han fikk gode karakterer på skolen, men samtidig kan han gjøre mye dumt. Det lover godt. Martin snakker varmt om sin tidligere … flørt (?), Ida. Et spørsmål vi alle stiller oss er om han noen gang er sliten. Og om det er noen han ikke digger. Martin gir mye av seg selv, og er nok den som gir mest for underholdningens del.

 

Dett var dett! Alt kan skje i Mexico, så det er mulig alt snus på hodet om noen episoder. 

Husk at dette kun er basert på de to første dagene, og at det aller, aller viktigste er at man er greie mot hverandre. Men det er en underholdningsserie, så vi håper vi blir underholdt denne sesongen… Og at både produksjons- og casting-gjengen har gjort en god jobb.

Tiden vil vise. Og alle er mer enn ok, så det lover jo godt.

Godt å kjøle seg ned litt (Rune Bendiksen/TV3)

Programleder Triana Iglesias får forresten terningkast 6 på alt, det samme får Tix som dukket opp og sang årets Paradise-låt i første episode.

Den heter «Kaller på deg» og troner heeelt på topp hos Spotify. Gratulerer med det!

Se også:

66 knallgode memes fra Netflix’ kultserie Love is Blind

730.no x gutten som ikke får pult

Nyeste saker fra 730.no

Les mer