Hopp til hovedinnhold
SEMI-NIPSLIP? (MARIT K. AASEN/UNIVERSAL)

Årets mest sexy norske jente?

SEMI-NIPSLIP? (MARIT K. AASEN/UNIVERSAL)


Det kommende nummeret av MANN kårer Alexandra Joner til årets mest sexy, norske (kjente) kvinne, etter at leserne har stemt.

Hun slår dermed blant andre folkefavorittene Therese Johaug (skiløper), Selda Ekiz (tv-programleder), Kathrine Sørland (eks-modell/diverse), Isabella Martinsen (vær-babe), Marita Traaen (skuespiller), Aylar Lie (du vet), Triana Iglesias (Norges freidige svar på Cindy Crawford), Tone Damli ($$$) og Hanne Sørvaag (-$).

I 2008 vant Tone, som da fortalte bladet at hun synes Alexandra egentlig er den diggeste.

2012-vinneren, som i etterkant har solgt til trippel platina som artist, skryter av Sogndals-prinsessen og frøken Iglesias overfor MANN.

– Jeg synes Tone er en veldig vakker dame, så jeg må absolutt si at hun fortjener – og har fortjent – å vinne. Dessuten synes jeg Triana er veldig sexy, og har futt og edge, sier Alex.

Det 22-åringen liker best er menn med selvtillit. Gjerne norske, fremfor amerikanske, noe hun har erfart etter mye tid i Los Angeles og New York.

– Norske menn er best! Neida, men de fleste jeg møter i Norge er bra karer. Det samme gjelder egentlig for USA, men der bor det over 300 millioner, så det blir litt flere skrotnisser, forteller hun til MANN.

Fjorårets vinner er forfatter, eks-blogger, on/off 730-skribent og babe Linnéa Myhre.

Se også: Årets deiligste menn (blant andre 6 norske rappere, lol)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer