Hopp til hovedinnhold
Popstjernen vant VMAs.

Årets fineste tale kommer fra Pink

I mean…. 😍❤️😍 #vmas

Et innlegg delt av P!NK (@pink)Fikk du ikke med deg nattens VMAs, men orker ikke vie to timer av livet ditt til det? Klikk her

Natt til i dag mottok P!nk den aller gjeveste månemannen; The Michael Jackson Video Vanguard Award. Det er en ærespris gitt til dem som har utmerket seg både visuelt og musikalsk.

Siden 1984 har prisen blitt tildelt blant annet David Bowie, The Beatles, Michael Jackson (duuuh), Britney Spears, Justin Timberlake, Beyoncé, Rihanna og Kanye West.

Gårsdagens fineste takketale er signert 37-åringen. Popstjernen delte en liten historie om datteren sin, som hadde sagt at hun var den styggeste jenten hun kjente 🙁

Willow mente at hun ikke er pen fordi hun ligner på en gutt. Da satt mor sammen en PowerPoint med bilder og videoer av androgyne superstjerner, for å vise at alle er fin og bra på sin måte.

#gåsehuuuuud

Se P!nks nydelige takketale:

Vanskelig å ikke styggråte av det der.

Hun opptrådte forresten også. Amerikaneren serverte en liten hit-kavalkade, samt en mini-mashup av «Just Give Me a Reason» og «Don’t Let Me Get Me» fra pop-perlen M!ssundaztood anno 2001.

Se Alecia synge og kjøre gressklipper på VMA-scenen:

Se også: Snodig samarbeid? Ed Sheeran opptrådte med Lil Uzi Vert

Nyeste saker fra 730.no

Les mer