Åpner opp om sin åpne Instagram-konto

11. jan 2019 kl. 00:00
POLOGENSEREN FRA PRADA KOSTER 6644 NOK, MEN SER UT SOM EN MILLION KRONER (NORDISK FILM)

POLOGENSEREN FRA PRADA KOSTER 6644 NOK, MEN SER UT SOM EN MILLION KRONER (NORDISK FILM)

Det er 2019, så når mote- og kulturmagasinet GQ får en sjelden prat med Frank Ocean, så starter de med det viktigste – Instagram. 

I fjor åpnet Long Beach-stjernen opp den lukkede Insta-kontoen sin. Tidligere var det bare de nærmeste som fikk se bildene hans, men nå får altså 1,2 millioner fans (og alle andre som snoker) lov til å ta del. 

Det var ikke mangel på oppmerksomhet som førte til valget, ifølge sangeren selv handler det om kommunikasjon. 

– Jeg føler at det var en dissonans mellom hvordan jeg ble sett av publikum og hvor jeg faktisk var, så det bidro til valget om å gjøre Instagram-kontoen min offentlig, absolutt.

– Men det er også tanken om dialog og konversasjons-aktig teater hvor publikum kan avbryte deg, i motsetning til fjernsyn, sier han til GQ. 

Se dette innlegget på Instagram

Heyy Y’all 👋

Et innlegg delt av Frank (@blonded)

Bladet lurer også på om 29-åringen kan dele hudpleierutinene sine. 

– Kompis, hør her… Noen dager, som i dag, så føler jeg meg veldig vakker. Men andre dager, som om vinteren, når jeg går med mange strikkeluer, så liker ikke huden min det. Mamma sa for mange år siden at du må få noen til å sy inn et lag med silke så det ikke irriterer huden din, fordi huden er sensitiv. Jeg hørte ikke på mamma, men jeg tror virkelig på nattkrem. Jeg føler at menn bare går og legger seg. De vasker kanskje fjeset eller så gidder de ikke det engang – de bare legger seg med dag-fjeset sitt. Du trenger virkelig å ta en mild vask og nattkrem. 

[…]

– Jeg trenger nattkremen fordi, når jeg våkner opp så føler meg meg veldig vakker, huden har fått fuktighet og jeg er klar for å møte blikket til folk. […] Det er life-hack. 

Avslutningsvis spør GQ også om når Frank Ocean skal gi ut en julelåt. Først svarer han at det er uaktuelt, men når bladet maser videre («det er jo sjekken som fortsetter å gi!») svarer han elegant: 

– Jeg vet ikke. I kveld! La oss gjøre det! Vi kan røyke et juletre og skrive en klassiker. 

Se også: Frank Ocean hyller filmklassiker via cover