– Åpenbart ekstremt urovekkende

15. des 2009 kl. 00:00
VELKOMMEN TIL JERSEY (MTV)

Guido = A good looking, smooth, well dressed Italian.

Men dette er ifølge amerikanske John alias vaskebrettprinsen The Situation fra realityserien Jersey Shore. Mange vil definere guidostilen – mye muskler, mer hårgele og farlige doser med solarium – annerledes.

Uansett så er det nye MTV-showet en hit. Her flytter åtte italiensk-amerikanere sammen til Jerseys kyststripe, for å se hvem som klarer å følge husreglene. Du blir kastet ut hvis du dummer deg ut – tilstrekkelig.

En som kvalifiserer til dum er gymlæreren Dan Ferro. Hissigproppen bor dog ikke i huset, men traff seriens Nicole «Snooki» Polizzo midt i ansiktet med sin knytteneve slik at hun gikk rett i bargulvet.

Voldsepisoden ble filmet, Ferro ble arrestert (erklærte seg skyldig), og MTV brukte klippet for alt det var verdt som Jersey Shore-promo.

Men nå fjerner de snutten fra den kommende episoden, forteller kanalen i en pressemelding ifølge THR.

– Det som skjedde med Snooki var en kriminell handling og åpenbart ekstremt urovekkende. Etter å ha hørt fra våre seere, hatt videre rådføring med voldseksperter og sett hvordan videoopptaket har blitt tatt ut av sammenheng uten å vise hvor alvorlig denne handlingen er og dens påfølgende konsekvenser, har MTV bestemt seg for å ikke vise at Snooki blir fysisk slått i neste ukes episode.

Se også: Bli med til rånete Telemark

Serien fikk liten oppslutning da den hadde premiere 3. desember, men seertallene har økt sammen med klagene. Spesielt seere med italiensk bakgrunn har uttrykt misnøye med hvordan Jersey Shore fremstiller italiensk-amerikansk ungdom, og to sponsorer har trukket seg, blant annet den store kjeden Domino’s Pizza.

Her ser du Snooki bli slått ned:


Møt guttene og jentene fra Jersey Shore: