Anne Hathaway ålet seg inn i Catwoman-drakten

12. apr 2012 kl. 00:00
(UNIVERSAL, SF NORGE/WARNER)
(UNIVERSAL, SF NORGE/WARNER)

Det er teit at mange filmblogger har lyst til å ødelegge The Dark Knight Rises-opplevelsen med å avsløre så mange detaljer som mulig før premieren i juli. Inkludert uoffisielle bilder hvor karakterene er iført drakter som ikke er ferdige. Men bildet ovenfor og dette nye bildet i helfigur nedenfor er offisielt og korrekt, og Anne Hathaway ser flott ut som kattekvinne Selina Kyle:

Catwoman pryder coveret til aprilnummeret av Entertainment Weekly sammen med Christian Bale alias DC Comics’ gullfugl Batman. Den 29 år gamle Brooklyn-jenta fra The Devil Wears Prada, som ble Oscar-nominert for Rachel Getting Married,
forteller at kroppen måtte gjennom en «fysisk transformasjon» for å se bra ut i drakten. Den intense treningen var også nødvendig for å kunne mestre slåss-scenene, ettersom regissør Christopher Nolan liker at sine skuespillere gjør mest mulig uten stunthjelp.

Se også: Halle Berrys Catwoman var litt mer raus med hud (bilder)
 

Nolan beskriver pusekatten i The Dark Knight Rises som en «kriminell i verdensklasse», med en «underliggende mørk personlighet».

Se også: Trailer: The Dark Knight Rises (Legenden dør….?)